Psicologia del Treball [103502]
Lara Vila, Maria Teresa
Serrano González, Sergio
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Additional title: Work Psychology
Additional title: Psicología del Trabajo
Date: 2019-20
Abstract: És una assignatura de segon curs, de caràcter introductori i conceptual com a continuació de l'assignatura de Psicologia de primer curs. L'objectiu general es comprendre la relació entre els processos psicosocials bàsics que es donen en les organitzacions i que es presenten en l'assignatura, les seves conseqüències sobre el comportament i els resultats econòmics, i conèixer alguns processos d'intervenció en l'àrea dels RR. HH. Els objectius específics són: Conèixer què els nous models teòrics en Psicologia Social de les Organitzacions. Conèixer els processos psicosocials bàsics en les organitzacions i les eines pel seu anàlisi, diagnòstic i intervenció. Conèixer algunes estratègies de desenvolupament planificat en les organitzacions. Saber elaborar un informe d'una organització en què es descriguin les característiques bàsiques d'aquesta. Saber dur a terme el disseny d'un projecte d'intervenció en l'organització. Saber identificar els estils de lideratge dels responsables d'un grup o unitat organitzativa, a partir de l'anàlisi dels seus comportaments i de les característiques del grup. Aplicar coneixements teòrics a casos pràctics per la seva resolució. Dissenyar eines d'avaluació i intervenció.
Abstract: Es una asignatura de segundo curso, de carácter introductorio y conceptual como continuación de la asignatura de Psicología de primer curso. El objetivo general es comprender la relación entre los procesos psicosociales básicos que se dan en las organizaciones y que se presentan en la asignatura, sus consecuencias sobre el comportamiento y los resultados económicos, y conocer algunos procesos de intervención en el área de los RR. HH. Los objetivos específicos son: Conocer qué los nuevos modelos teóricos en Psicología Social de las Organizaciones. Conocer los procesos psicosociales básicos en las organizaciones y las herramientas por su análisis, diagnóstico e intervención. Conocer algunas estrategias de desarrollo planificado en las organizaciones. Saber elaborar un informe de una organización en que se describan las características básicas de esta. Saber llevar a cabo el diseño de un proyecto de intervención en la organización. Saber identificar los estilos de liderazgo de los responsables de un grupo o unidad organizativa, a partir del análisis de sus comportamientos y de las características del grupo. Aplicar conocimientos teóricos a casos prácticos por su resolución. Diseñar herramientas de evaluación e intervención.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Relacions Laborals [2500258]
Study plan: Grau en Relacions Laborals [806]Català
5 p, 106.1 KB

Anglès
5 p, 106.4 KB

Castellà
5 p, 105.6 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-05, last modified 2019-09-09   Favorit i Compartir