Advanced Voice Analysis and Characterization [103705]
Garcia Quintana, David
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Data: 2019-20
Resum: L'objectiu general de l'assignatura és l'adquisició de competències especialitzades en anàlisi acústica de les veus sanes i les alterades, com a formació avançada per a futures professional logopedes de veu: terapeutes vocals, voice coach o investigadores en veu. Les estudiants podran experimentar de manera pràctica com l'ús integrat de l'anàlisi perceptiva i acústica dóna lloc a avaluacions més fiables, tant validant-se mútuament com resolent les incerteses degudes a les limitacions de cadascuna de les dues aproximacions emprades separadament. En particular, l'estudiant podrà: Comprendre la pròpia veu com a punt de partida per entendre les veus dels usuaris, assolint un coneixement en profunditat de la veu humana, les diferents qualitats associades amb la veu sana i la veu eficient, així com les qualitats vocals associades amb el hàndicap vocal i la patologia. Adquirir hores de vol en anàlisi de la veu, practicant el procés complet d'avaluació integrada a través de casos reals, adquirint competències avançades en avaluació perceptiva i en anàlisi acústica de la veu a nivell professional.
Resum: El objetivo general de la asignatura es la adquisición de competencias especializadas en análisis acústico de las voces sanas y las alteradas, como formación avanzada para futuras profesionaes logopedas de voz: terapeutas vocales, voice coach o investigadoras en voz. Las estudiantes podrán experimentar en forma práctica cómo el uso integrado del análisis perceptivo y del análisis acústico da lugar a evaluaciones más fiables, tanto validándose mútuamente como resolviendo incertidumbres debidas a las limitaciones de cada aproximación utilizada separadamente. En concreto, la estudiante podrá: Comprender su propia voz como punto de partida para entender las voces de los usuarios, alcanzando un conocimiento en profundidad de la voz humana, las diferentes cualidades asociadas a la voz sana y a la voz eficiente, así como las cualidades vocales asociadas con el hándicap vocal y la patología. Adquirir horas de vuelo en análisis de la voz, practicando el proceso completo de evaluación integrada a través de casos reales, adquiriendo competencias avanzadas en avaluación perceptiva y en análisis acústico de la voz a nivel profesional.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà.
Titulació: Logopèdia [2500893]
Pla d'estudis: Grau en Logopèdia [1383]Català
4 p, 103.1 KB

Anglès
4 p, 102.5 KB

Castellà
4 p, 102.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-05, darrera modificació el 2019-11-28   Favorit i Compartir