Organització, Recursos Humans i Gestió [41258]
Blanco Fillola, Ismael Iván
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia

Additional title: Organisation, Human Resources, and Management
Additional title: Organización, Recursos Humanos y Gestión
Date: 2019-20
Abstract: 1. Incentivar i promoure en els estudiants un interès en l'aprenentatge dels elements configuradors de l'estructura i components dels sistemes organitzatius i de gestió de l'administració pública. 2. Comprendre els principals models teòrics per analitzar els diferents components dels sistemes organitzatius de les administracions públiques. 3. Conèixer la naturalesa i els mètodes aplicables a l'estudi de l'organització, els recursos humans i els sistemes de gestió de les organitzacions públiques. 4. Generar en els estudiants un esperit crític d'anàlisi que els permeti valorar els diferents contextos político-administratius tant nacionals com internacionals. 5. Entendre les formes d'aplicabilitat d'aquests coneixements en l'anàlisi i l'abordatge dels principals problemes de les administracions públiques. 6. Assolir els coneixements i les habilitats necessàries per aplicar aquests coneixements en sistemes organitzatius del sector públic. 1 organitzatius del sector públic. 7. Conèixer els conceptes bàsics en matèria d'organització i funció pública.
Abstract: 1. Incentivar y promover en los estudiantes un interés en el aprendizaje de los elementos configuradores de la estructura y componentes de los sistemas organizativos y de gestión de la administración pública. 2. Comprender los principales modelos teóricos para analizar los diferentes componentes de los sistemas organizativos de las administraciones públicas. 3. Conocer la naturaleza y los métodos aplicables al estudio de la organización, los recursos humanos y los sistemas de gestión de las organizaciones públicas. 4. Generar en los estudiantes un espíritu crítico de análisis que les permita valorar los diferentes contextos político-administrativos tanto nacionales como internacionales. 5. Entender las formas de aplicabilidad de estos conocimientos en el análisis y el abordaje de de los principales problemas de las administraciones públicas. 6. Alcanzar los conocimientos y las habilidades necesarias para aplicar estos conocimientos en los sistemas organizativos del sector público. 7. Conocer los conceptos básicos en materia de organización y función pública.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Gestió Pública [4313500]
Study plan: Màster Universitari en Gestió Pública [1119]Català
8 p, 114.9 KB

Anglès
7 p, 112.4 KB

Castellà
7 p, 111.3 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-05, last modified 2019-11-28   Favorit i Compartir