Metodologia de Recerca [42455]
Galais Gonzalez, Carolina
Ostergaard-Nielsen, Eva
Miro Artigas, Joan
Rico Camps, Guillem
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia

Additional title: Research Methodology
Additional title: Metodología de Investigación
Date: 2019-20
Abstract: Aquest mòdul ofereix una introducció als problemes metodològics del disseny d'una recerca científica en l'àmbit de les ciències socials. S'hi estudien les opcions per al disseny de la recerca en l'àmbit temàtic de la gestió pública, així com una selecció de tècniques quantitatives i qualitatives útils per a l'anàlisi científic, aprofundint en la seva aplicació. Es busca que l'estudiant: 1. Aprengui a dissenyar i elaborar projectes i informes tècnics utilitzant la metodologia de recerca adequada. 2. Aprengui a avaluar projectes i informes realitzats per tercers amb criteris metodològics i argumentatius adequats. 3. Adquireixi l'habilitat d'aprenentatge que li permeti continuar estudiant d'una manera autodirigida o autònoma.
Abstract: El objetivo del curso es que los estudiantes se familiaricen con la aplicación de las principales técnicas en ciencias sociales y en la recolección y análisis de datos. Para alcanzar estos objetivos incluimos métodos cualitativos y cuantitatitivos. El curso prioriza la formación práctica y la interpretación de resultados a las cuestiones meramente matemáticas. Se busca que los estudiantes: Sean capaces de diseñar proyectos de investigación aplicados y académicos de una manera independiente y usando terminología relevante, que argumenten y sean capaces de construir un marco analítico. Sean capaces de evaluar investigaciones académicas y aplicadas con los criterios adecuados Sean capaces de aprender por sí mismos/as y de manera autónoma y autodirigida.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Gestió Pública [4313500]
Study plan: Màster Universitari en Gestió Pública [1119]Català
5 p, 103.1 KB

Anglès
4 p, 102.1 KB

Castellà
5 p, 103.3 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-05, last modified 2019-09-20   Favorit i Compartir