Proposta de transcripció del xinès al català: (acord del 9 de març de 2018)
Institut d'Estudis Catalans. Secció Filològica
Polanco Roig, Lluís B., ed.

Publicació: Barcelona : Institut d'Estudis Catalans, 2019
Descripció: 32 pàg.
Resum: Aquest document s'emmarca en una sèrie d'orientacions que la Secció Filològica de l'IEC ha elaborat al llarg de diversos anys per facilitar la interrelació de la nostra comunitat lingüística amb altres cultures i llengües del món, i especialment aquelles que no comparteixen el mateix sistema d'escriptura (àrab, hebreu, rus, etc. ). Confiem que aquesta Proposta de transcripció del xinès al català, elaborada en connexió amb la Guia d'estil per al tractament de mots xinesos en català (2015) del TXICC, amb uns objectius i continguts més amplis, contribueixi a orientar adequadament els usos de la llengua catalana en relació amb la llengua xinesa i que constitueixi un instrument de consulta útil per a les noves necessitats comunicatives de tots els catalanoparlants.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Documents de la Secció Filològica
Document: Llibre
Matèria: Xinès ; Transcripció ; Pinyin ; Traducció xinès-català ; Estandardització
ISBN: 9788499654751



32 p, 1.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Arts i humanitats > Grup de recerca en Traducció del xinès al català/castellà (TXICC)
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2019-07-11, darrera modificació el 2022-03-05



   Favorit i Compartir