Treball de fi de grau [100631]
Amores García, Montserrat
Machuca Ayuso, María Jesús
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Additional title: Degree Project
Additional title: Trabajo de fin de grado
Date: 2019-20
Abstract: L'objectiu formatiu únic és la realització i la presentació d'un treball acadèmic, de síntesi, aplicat a qualsevol de les matèries del grau o a la seva interrelació. En aquest treball s'inclouen dues activitats formatives: 1. La realització d'un treball escrit sobre un tema concret en el marc de les matèries incloses en el Pla d'estudis del grau. El text escrit del TFG ha de contenir, segons l'acordat entre el tutor i l'estudiant, el plantejament d'un marc teòric, un estat de la qüestió realitzat a partir de la recerca bibliogràfica, els criteris de selecció dels materials analitzats, l'anàlisi crítica i un apartat de conclusions. 2. La defensa oral i pública del treball davant d'un tribunal constituït específicament per a aquesta finalitat. 1.
Abstract: El objetivo formativo único es la realización y la presentación de un trabajo académico, de síntesis, aplicado a cualquiera de las materias del grado o a su interrelación. En este trabajo se incluyen dos actividades formativas: 1. La realización de un trabajo escrito sobre un tema concreto en el marco de las materias incluidas en el Plan de estudios del grado. El texto escrito del TFG debe contener, según lo acordado entre el tutor y el estudiante, el planteamiento de un marco teórico, un estado de la cuestión realizado a partir de la búsqueda bibliográfica, los criterios de selección de los materiales analizados, el análisis crítico y un apartado de conclusiones. 2. La defensa oral y pública del trabajo ante un tribunal constituido específicamente para esa finalidad.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Llengua i Literatura Espanyoles [2500248]
Study plan: Grau en Llengua i Literatura Espanyoles [808]Català
17 p, 154.1 KB

Anglès
17 p, 153.0 KB

Castellà
17 p, 153.3 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2019-07-26   Favorit i Compartir