Treball de final de grau [101699]
Baqués Cardona, Josep
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Additional title: Bachelor's Degree Final Project
Additional title: Trabajo de fin de grado
Date: 2019-20
Abstract: L'objectiu principal del Treball de Fi de Grau (TFG) és que l'estudiant demostri que té capacitat per establir relacions entre diverses matèries del grau, i té un caràcter eminentment professionalitzador. Això implica que ha de ser un treball original en el que l'estudiant desenvolupi la seva capacitat d'abordar problemàtiques actuals amb les metodologies adequades a la disciplina. El TFG es realitza mitjançant una activitat majoritàriament autònoma, a partir d'una temàtica pactada amb el professor o professora que s'encarregarà de supervisar-ne la seva realització.
Abstract: El objetivo principal del Trabajo de Fin de Grado (TFG) es que el/la estudiante demuestre que tiene capacidad para establecer relaciones entre diversas materias del grado, y tiene un carácter eminentemente profesionalizador. Esto implica que debe ser un trabajo original en el/la que el estudiante desarrolle su capacidad de abordar problemáticas actuales con las metodologías adecuadas a la disciplina. El TFG se realiza mediante una actividad mayoritariamente autónoma, a partir de una temática pactada con el profesor o profesora que se encargará de supervisar su realización.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Logopèdia [2500893]
Study plan: Grau en Logopèdia [1383]Català
7 p, 116.0 KB

Anglès
5 p, 108.7 KB

Castellà
5 p, 108.7 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2019-09-20   Favorit i Compartir