Química orgànica [102446]
Bayón, Joan Carles
Tamayo Serra, Adrián
Morales Fernández, Kevin
Sanchez Morales, Adria
Parejo Bruque, Laura
Villabona Pedemonte, Marc
Nolis Fañanas, Pau
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Additional title: Organic Chemistry
Additional title: Química Orgánica
Date: 2019-20
Abstract: Que l'estudiant sigui capaç d'identificar els principals grups funcionals i els seus graus d'oxidació corresponents. Que l'estudiant adquireixi un coneixement estructurals bàsic de les molècules orgàniques i d'estereoquímica orgànica. Que l'estudiant identifiqui els possibles precursors dels principals grups funcionals així com que tingui un coneixement bàsic de la reactivitat d'aquests darrers.
Abstract: Que el estudiante sea capaz de identificar los principales grupos funcionales y sus grados de oxidación correspondientes. Que el estudiante adquiera un conocimiento estructural básico de las moléculas orgánicas y de estereoquímica orgánica. Que el estudiante identifique los posibles precursores de los principales grupos funcionales así como que tenga un conocimiento básico de la reactividad de estos.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Enginyeria Química [2500897]
Study plan: Grau en Enginyeria Química [951]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
7 p, 111.7 KB

Anglès
7 p, 111.1 KB

Castellà
7 p, 111.6 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2019-07-12, last modified 2023-10-03



   Favorit i Compartir