Treball de Fi de Grau [102686]
Morell Pérez, Antoni
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Additional title: Degree Project
Additional title: Trabajo de Fin de Grado
Date: 2019-20
Abstract: L'objectiu de l'assignatura de Treball Fi de Grau (TFG) és que l'alumne realitzi un treball individual que li permeti aplicar i integrar els coneixements i competències adquirides al llarg dels seus estudis de Grau. El resultat haurà de ser un treball original que serà avaluat en defensa pública davant d'un Tribunal format per tres professors de l'Escola.
Abstract: El objetivo de la asignatura de Trabajo Fin de Grado (TFG) es que el alumno realice un trabajo individual que le permita aplicar e integrar los conocimientos y competencias adquiridas a lo largo de sus estudios de Grado. El resultado deberá ser un trabajo original que será evaluado en defensa pública ante un Tribunal formado por tres profesores de la Escuela.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació [2500898]
Study plan: Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació [956]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 107.1 KB

Anglès
5 p, 105.9 KB

Castellà
5 p, 105.4 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2019-07-12, last modified 2023-01-28



   Favorit i Compartir