Ciberseguretat [105746]
Cañabate Pérez, Josep
Rubiralta Costa, Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola de Prevenció i Seguretat Integral

Additional title: Cybersecurity
Additional title: Ciberseguridad
Date: 2019-20
Abstract: - Conèixer els conceptes bàsics informàtics i el funcionament d'un sistema d'informació que poden afectar la seguretat de les organitzacions o les persones. - Conèixer els components físics d'un sistema informàtic u ordinador i xarxes. - Conèixer el procés d'auditoria de sistemes d'informació. - Analitzar el Govern i la Gestió de les Tecnologies de la Informació. - Estudiar els aspectes fonamentals de la Gestió de la Seguretat de la Informació. - Analitzar els principals estàndards de Seguretat de la informació. - Conèixer els conceptes fonamentals de la Ciberseguretat. - Analitzar les tipologies de la delinqüència tecnològica, prova electrònica i Forensic Readiness.
Abstract: Conocer los conceptos básicos informáticos y el funcionamiento de un sistema de información que pueden afectar la seguridad de las organizaciones o las personas. Conocer los componentes físicos de un sistema informático u ordenador y redes. Conocer el proceso de auditoría de sistemas de información. Analizar el Gobierno y la Gestión de las Tecnologías de la Información. Estudiar los aspectos fundamentales de la Gestión de la Seguridad de la Información. Analizar los principales estándares de Seguridad de la información. Conocer los conceptos fundamentales de la Ciberseguridad. Analizar las tipologías de la delincuencia tecnológica, prueba electrónica y Forensic Readiness.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Prevenció i Seguretat Integral [2502501]
Study plan: Grau en Prevenció i Seguretat Integral [1437]Català
6 p, 109.3 KB

Anglès
5 p, 106.8 KB

Castellà
6 p, 108.8 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir