Text i context I: coreà [101547]
Jo Jeong, Mihwa
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Additional title: Text and Context I: Korean
Additional title: Texto y contexto I: coreano
Date: 2019-20
Abstract: La funció d'aquesta assignatura és continuar el desenvolupament de les competències comunicatives de l'estudiant en idioma coreà així com consolidar la capacitat de traducció de textos no especialitzats senzills en llengua estàndard de tipologia diversa. Es dedicaran 2 ECTS a Idioma i 4 ECTS a traducció. En acabar l'assignatura l'estudiant haurà de ser capaç de: - Comprendre textos escrits i orals de tipologia diversa sobre temes personals i temes generals d'àmbits coneguts. - Produir textos escrits sobre temes personals i temes generals d'àmbits coneguts. - Resoldre problemes de traducció de textos no especialitzats senzills en llengua estàndard de tipologia diversa (expositius, argumentatius, instructius).
Abstract: La función de esta asignatura es continuar el desarrollo de las competencias comunicativas del estudiante en idioma coreano así como consolidar la capacidad de traducción de textos no especializados sencillos en lengua estándar de tipología diversa. Se dedicarán 2 ECTS a Idioma y 4 ECTS a traducción. Al acabar la asignatura el estudiante tendrá que ser capaz de: - Comprender textos escritos y orales de tipología diversa sobre temas personales y temas generales de ámbitos conocidos. - Producir textos escritos sobre temas personales y temas generales de ámbitos conocidos. - Resolver problemas de traducción de textos no especializados sencillos en lengua estándar de tipología diversa (expositivos, argumentativos, instructivos).
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Estudis d'Àsia Oriental [2500244]
Study plan: Grau en Estudis d'Àsia Oriental [823]Català
5 p, 122.2 KB

Anglès
5 p, 121.8 KB

Castellà
5 p, 121.7 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-19, last modified 2019-07-26   Favorit i Compartir