Treball social i discriminació [101667]
Martínez Ortiz, Sergi
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Título variante: Social Work and Discrimination
Título variante: Trabajo social y discriminación
Fecha: 2019-20
Resumen: Aquesta assignatura no està agrupada a cap dels tres itineraris de la titulació perquè té un caràcter transversal. L'objectiu principal de l'assignatura és oferir a l'alumnat d'educació social un panorama ampli, teòric i pràctic, del treball social a Catalunya. Des del punt de vista teòric, l'objectiu és oferir un resum dels principals debats sobre el concepte de treball social i sobre les funcions dels sistemes de serveis socials. Des del punt de vista aplicat, l'objectiu és oferir els principals programes d'intervenció en l'àmbit del treball social y donar claus d'intervenció en el marc de l'atenció social bàsica i especialitzada.
Resumen: Esta asignatura no está agrupada en ninguno de los tres itinerarios de la titulación porque es de carácter transversal. El objetivo principal de la asignatura es ofrecer al alumnado de educación social un panorama ámplio , teórico y práctico del trabajo social en Catalunya. Desde el punto de vista teórico, el objetivo és ofrecer un resumen de los principales debates sobre el concepto de trabajo social i sobre las funciones de los sistemas de servicios sociales. Desde el punto de vista aplicado, el objectivo es dar a conocer los principales programas de intervención en el àmbito del trabajo social y dar claves de intervención en el marco de la atención social básica y especializada.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Educació social [2500260]
Plan de estudios: Grau en Educació Social [827]



Català
4 p, 118.1 KB

Anglès
4 p, 116.5 KB

Castellà
4 p, 116.0 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-19, última modificación el 2019-07-26



   Favorit i Compartir