Genètica Humana [102958]
Plaja Rustein, Alberto
Miró Ametller, Rosa
Català Cahís, Vicenç
Rigola Tor, Maria Angels
Camps Polo, Jordi
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Additional title: Human Genetics
Additional title: Genética Humana
Date: 2019-20
Abstract: L'assignatura es programa a segon curs del Grau de Medicina. El seu objectiu general és donar a l'alumne tota la informació necessària que li permetrà assolir el coneixement sobre l'organització, funció i regulació dels gens en condicions de normalitat i el capacitarà per entendre els mecanismes implicats en les malalties de base genètica. L'alumne adquirirà coneixements avançats sobre: Genoma humà, Epigenètica i regulació de l'expressió gènica, Mutació i reparació del DNA, Farmacogenòmica, Genètica forense, Genètica del desenvolupament, Patrons d'herència, Citogenètica, Síndromes de microduplicació/ deleció, Malalties rares, Genètica del càncer, i Genètica de poblacions.
Abstract: La asignatura se programa en el segundo curso del grado de Medicina. Su objetivo general es dar al alumnado toda la información necesaria que le permitirá adquirir el conocimiento sobre la organización, función y regulación de los genes en condiciones de normalidad y le capacitará para entender los mecanismos implicados en las enfermedades de base genética. El estudiante adquirirá conocimientos avanzados sobre genoma humano; epigenética y regulación de la expresión génica; mutación y reparación del ADN; farmacogenómica; genética forense; genética del desarrollo; patrones de herencia; citogenética; enfermedades raras; genética del cáncer, y genética de poblaciones.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Medicina [2502442]
Study plan: Grau en Medicina [1192]Català
7 p, 114.1 KB

Anglès
7 p, 113.6 KB

Castellà
8 p, 117.5 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-19, last modified 2020-08-02   Favorit i Compartir