Vehicles Autònoms [104551]
López Peña, Antonio Manuel
Moure, Juan C.
Villar Mesurado, Sergio
Espinosa, Antonio
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Título variante: Autonomous Vehicles
Título variante: Vehículos Autónomos
Fecha: 2019-20
Resumen: En aquesta assignatura es descriu el vehicle autònom com una peça essencial de la mobilitat a les futures ciutats intel·ligents. L'objectiu principal de l'assignatura és que l'alumnat entengui els diferents paradigmes que s'estan desenvolupant a l'hora de crear la intel·ligència artificial que faci les funcions d'un conductor humà. Per tant, s'abordaran temes relacionats amb la percepció del vehicle (sensors, machine learning, visió per computador), planificació de maniobres i control del vehicle, així com la computació a bord del propi vehicle.
Resumen: En este asignatura, el vehículo autónomo se describe como una pieza esencial de la movilidad en las futuras ciudades inteligentes. El objetivo principal de la asignatura es que los estudiantes entiendan los diferentes paradigmas que se están desarrollando a la hora de crear inteligencia artificial que realice las funciones de un conductor humano. Por lo tanto, se tratarán temas relacionados con la percepción del vehículo (sensores, aprendizaje automático, visión por computador), la planificación de maniobras y el control del vehículo, así como la informática a bordo del propio vehículo.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Gestió de Ciutats Intel·ligents i Sostenibles [2503743]
Plan de estudios: Grau en Gestió de Ciutats Intel·ligents i Sostenibles [1395]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 104.7 KB

Anglès
4 p, 104.2 KB

Castellà
4 p, 104.4 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-19, última modificación el 2023-01-28



   Favorit i Compartir