El procés de rehabilitació i reinserció social en el compliment del TBC : el rol de les Entitats del Tercer Sector
Xufré Calafell, Judit
Meléndez Peretó, Anna, 1985-, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Política i de Dret Públic)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Date: 2019
Description: 103 pag.
Abstract: El present estudi pretén donar a conèixer l'actuació de les entitats del tercer sector en l'aplicació del Treball en Benefici de la Comunitat i, en concret, com actuen davant de la rehabilitació i la reinserció del penat. A partir de l'anàlisi teòric es vol conèixer quin és l'àmbit d'aplicació del TBC, el seu paper pel que fa la rehabilitació i la reinserció a nivell teòric i finalment l'actuació de les Entitats. Com a part pràctica, es proposa una metodologia qualitativa analitzant el discurs dels referents de les entitats del tercer sector i els Delegats d'Execució de Mesures Penals Alternatives.
Abstract: The present study aims to introduce the actions made by entities in the implementation of the community service and specifically how these entities deal with the rehabilitation and reinsertion of the convicted. Through theoretical analysis, it is wanted to know which is the scope of application of the community service, how is reinsertion and rehabilitation applied in the theoretical plane and the actuation of entities. As a practical part a qualitative methodology is suggested; the analysis of the speech of the main heads of the entities and the referents in justice administration.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Studies: Criminologia [2500257]
Study plan: Grau en Criminologia [805]
Document: Treball final de grau ; Text
Subject: Treball en Benefici de la Comunitat ; Mesures Penals Alternatives ; Entitats del tercer sector ; Rehabilitació ; Reinserció ; Context català ; Community service ; Entities ; Rehabilitation ; Reinsertion ; Catalan context



103 p, 1.5 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Law Faculty. TFG

 Record created 2019-08-01, last modified 2022-10-22



   Favorit i Compartir