Zelda Sayre, la flapper olvidada
Corral Gómez, Esther
Cánovas Hernández, Germán, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Filologia Espanyola)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Títol variant: Zelda Sayre, la flapper oblidada
Títol variant: Zelda Sayre, the forgotten flapper
Data: 2019-06-14
Resum: Zelda Sayre va ser una escriptora, pintora i ballarina, que va viure a l'època dels anys vint. Aquesta artista va ser caricaturitzada i denigrada pel seu marit, Scott Fitzgerald i per altres autors i biògrafs a les seves obres literàries i biogràfiques, de forma que s'ha acabat assimilant a l'autora a uns estereotips, obviant els seus èxits artístics.
Resum: Zelda Sayre fue una escritora, pintora y bailarina que vivió en la época de los años veinte. Esta artista fue caricaturizada y denigrada por su marido, Scott Fitzgerald y otros autores y biógrafos en sus obras literarias y biográficas, de forma que se ha terminado asimilando a Zelda a unos estereotipos, obviando sus logros artísticos.
Resum: Zelda Sayre was a writer, painter and dancer who lived in the twenties. This artist was caricatured and denigrated by her husband, Scott Fitzgerald and other authors and biographers in their literary and biographical works, so it has ended up assimilating Zelda to some stereotypes, ignoring her artistic achievements.
Nota: Premi UAB de l'Observatori per a la Igualtat als millors Treballs de Fi de Grau amb perspectiva de gènere. 4a Edició, curs 2018-2019
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Humanitats [2502758]
Pla d'estudis: Grau en Humanitats [1139]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Null ; Zelda Sayre ; Scott Fitzgerald ; Resérvame el vals ; Suave es la noche



95 p, 1.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Filosofia i Lletres. TFG
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Premis UAB. TFG

 Registre creat el 2019-08-27, darrera modificació el 2022-02-07



   Favorit i Compartir