Menjar Preparat i Restauració Col·lectiva [103963]
Rodríguez Jerez, José Juan
Ripolles Avila, Carolina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Título variante: Ready-to-eat Foods and Catering
Título variante: Comidas Preparadas y Restauración Colectiva
Fecha: 2019-20
Resumen: 1. Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques. 2. Demostrar que coneix les bases fonamentals en el disseny higiènic de les instal·lacions. 3. Identificar els diferents sistemes d'avaluació de la seguretat alimentària aplicades a les instal·lacions. 4. Demostrar que coneix els diferents equipaments utilitzables a en restauració col·lectiva. 5. Interpretar la composició nutricional dels plats elaborats i el seu paper en la salut dels individus. 6. Discriminar la informació rellevant en matèria de seguretat dels aliments. 7. Analitzar els efectes i la influència de la tecnologia en el valor nutricional dels aliments.
Resumen: 1. Describir los conceptos fundamentales, los fundamentos históricos y las bases bibliográficas. 2. Demostrar que conoce las bases fundamentales en el diseño higiénico de las instalaciones. 3. Identificar los diferentes sistemas de evaluación de la seguridad alimentaria aplicadas a las instalaciones. 4. Demostrar que conoce los diferentes equipamientos utilizables a en restauración colectiva. 5. Interpretar la composición nutricional de los platos elaborados y su papel en la salud de los individuos. 6. Discriminar la información relevante en materia de seguridad de los alimentos. 7. Analizar los efectos y la influencia de la tecnología en el valor nutricional de los alimentos.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Veterinària [2502445] ; Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Plan de estudios: Grau en Veterinària [955] ; Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 104.6 KB

Anglès
5 p, 103.6 KB

Castellà
5 p, 103.8 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-09-09, última modificación el 2023-01-28



   Favorit i Compartir