Core Bioinformatics [42397]
Casillas Viladerrams, Sònia
Barbadilla Prados, Antoni
Pardo Carrasco, Leonardo
Puig Casado, Pere
Ruíz Panadero, Alfredo
Senar Rosell, Miquel Àngel
Marechal, Jean-Didier Pierre
Salazar Ciudad, Isaac
Conchillo Solé, Oscar
Egea Sánchez, Raquel
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Date: 2019-20
Abstract: Aquest mòdul se centra en el desenvolupament de diverses eines i recursos bioinformàtics utilitzats habitualment en la recerca de les òmiques. La nostra intenció és que cobreixi diversos aspectes de la bioinformàtica en una sèrie de temes breus, en forma de "tastets". Per tant, no és un mòdul d'accumulació, sinó transversal, que hauria de proporcionar una àmplia gamma d'idees i enfocaments que ofereix la bioinformàtica, a través d'experts. L'objectiu principal és proporcionar als estudiants els fonaments necessaris per aplicar la bioinformàtica a diferents àrees de la investigació científica. Amb el temps, cada estudiant podrà obtenir tota la profunditat que es proposi sobre qualsevol d'aquests temes, el que finalment representi el seu 1 obtenir tota la profunditat que es proposi sobre qualsevol d'aquests temes, el que finalment representi el seu marc de recerca.
Abstract: Este módulo se centra en el desarrollo de diversas herramientas y recursos bioinformáticos comúnmente utilizados en la investigación de las ómicas. Nuestra intención es que cubra varios aspectos de la bioinformática en una serie de temas breves, en forma de "catas". Por lo tanto, no es un módulo acumulativo, sino uno transversal, que debe proporcionar una amplia gama de ideas y enfoques que ofrece la bioinformática, de la mano de expertos. El objetivo principal es proporcionar a los estudiantes la base necesaria para aplicar la bioinformática a diferentes áreas de la investigación científica. Con el tiempo, cada estudiante podrá obtener toda la profundidad que se proponga sobre cualquiera de estos temas, el que 1 estudiante podrá obtener toda la profundidad que se proponga sobre cualquiera de estos temas, el que finalmente represente su marco de investigación.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Bioinformàtica / Bioinformatics [4313473]
Study plan: Máster Universitario en Bioinformática / Bioinformatics [1112]Català
7 p, 112.9 KB

Anglès
7 p, 109.9 KB

Castellà
7 p, 111.0 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-09-09, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir