Aproximacions i Debats Actuals al Camp Psicosocial [42596]
Feliu i Samuel-Lajeunesse, Joel
Pujal Llombart, Margot
Pujol Tarrés, Joan
Vázquez Sixto, Félix
Montenegro Martinez, Marisela Montenegro
Moreno Gabriel, Eduard
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Títol variant: Current Approaches and Debates in the Psychosocial Field
Títol variant: Aproximaciones y Debates Actuales en el Campo Psicosocial
Data: 2019-20
Resum: Aquest mòdul és obligatori per a totes les persones que cursen el màster i en conseqüència busca donar una base comuna que emmarqui el quefer del professional en l'àmbit psicosocial. Ofereix una visió de les aproximacions teòriques, epistemològiques i metodològiques dins del camp psicosocial, emfasitzant els debats contemporanis. L'estudiant haurà de ser capaç de descriure aquests marcs i analitzar la seva idoneïtat per a camps d'estudis concrets. OBJECTIUS: - Reconèixer i distingir els principis que separen els diferents enfocaments teòrics, epistemològics i metodològics en l'abordatge de fenòmens i problemàtiques psicosocials - Analitzar l'adequació d'un marc ontològic i epistemològic per a la comprensió d'un objecte d'estudi i d'acció concret - Elaborar una revisió bibliogràfica d'un àmbit de recerca o intervenció social i mostrar les diferents comprensions a l'interior del mateix -Desenvolupar una mirada crítica sobre els fenòmens psicosocials estudiats 1.
Resum: Este módulo es obligatorio para todas las personas que cursan el máster y en consecuencia busca dar una base común que enmarque el quehacer del profesional en el ámbito psicosocial. Ofrece una visión de las aproximaciones teóricas, epistemológicas y metodológicas dentro del campo psicosocial, enfatizando en los debates contemporáneos. El estudiante deberá ser capaz de describir dichos marcos y analizar su idoneidad para campos de estudios concretos. OBJETIVOS: - Reconocer y distinguir los principios que separan los distintos enfoques teóricos, epistemológicos y metodológicos en el abordaje de fenómenos y problemáticas psicosociales - Analizar la adecuación de un marco ontológico y epistemológico para la comprensión de un objeto de estudio y de acción concreto - Elaborar una revisión bibliográfica de un ámbito de investigación o intervención social y mostrar diferentes 1 - Elaborar una revisión bibliográfica de un ámbito de investigación o intervención social y mostrar diferentes comprensiones al interior del mismo -Desarrollar una mirada crítica sobre los fenómenos psicosociales estudiados.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Recerca i Intervenció Psicosocial [4313402]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Recerca i Intervenció Psicosocial [1131]
Document: Objecte d'aprenentatgeCatalà
5 p, 108.8 KB

Anglès
5 p, 108.3 KB

Castellà
5 p, 108.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-09-09, darrera modificació el 2023-01-28   Favorit i Compartir