Art, Història i Pensament [43005]
Cornudella Carré, Rafael
Claveria Nadal, Montserrat
Solanilla Demestre, Victòria
Llorens Moreno, Nuria
Gargante Llanes, Maria
Castiñeiras Gonzalez, Manuel Antonio
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Additional title: Art, History and Thought
Additional title: Arte, Historia y Pensamiento
Date: 2019-20
Abstract: El programa del Mòdul 2 enllaça amb el del Mòdul 1 i constitueix el segon pilar del curs pel que fa a la introducció a la investigació. Pel plantejament de les classes i pels seus continguts específics, el programa d'aquest mòdul té per objecte introduir perspectives noves o originals a l'estudi d'un conjunt de temes de llarg recorregut i naturalesa molt diversa, tant des del punt de vista conceptual com espacial i temporal.
Abstract: El programa del Módulo 2 enlaza con el del módulo 1 y constituye el segundo pilar del curso en lo que concierne a la introducción a la investigación. For the aproach and specific content of the classes, the program of this module aims to introduce new and original prespectives in the study of a set of long-distance subjects of a very varied nature, both from the conceptual point of view and spatial and temporal.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Anàlisi i Gestió del Patrimoni Artístic [4313768]
Study plan: Màster Universitari en Anàlisi i Gestió del Patrimoni Artístic [1173]Català
6 p, 108.4 KB

Anglès
5 p, 106.6 KB

Castellà
5 p, 107.3 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-09-09, last modified 2020-01-16   Favorit i Compartir