Patrimoni Artístic: Vies d'Estudi i Tècniques d'Anàlisi [43006]
Claveria Nadal, Montserrat
Cornudella Carré, Rafael
Carrero Santamaria, Eduardo
Bru Turull, Ricard
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Additional title: Artistic Heritage: Paths for Study and Techniques for Analysis
Additional title: Patrimonio Artístico: Vías de Estudio y Técnicas de Análisis
Date: 2019-20
Abstract: El programa del Mòdul 1 té un caràcter investigador i constitueix el primer pilar del curs pel que fa a la iniciació a la recerca. El mòdul s'articula a l'entorn de 3 seminaris centrats en un tema d'estudi. L'objectiu dels seminaris consisteix a acostar l'estudiant al procés de "fabricació" de la recerca en matèria artística; s'examinen les seves fases, metodologies, fonts i tècniques, així com la diversitat de punts de vista que entren en joc o cal tenir en compte en un procés d'investigació.
Abstract: El programa del Módulo 1 tiene un caracter investigador y constituye el primer pilar del curso por lo que a la iniciación en la investigación se refiere. El módulo se articula alrededor de 3 seminarios centrados en un tema de estudio. El objectivo de los seminarios consiste en acercar al estudiante al proceso de "fabricación" de la investigación en materia artística; se examinan sus fases, metodologias, fuentes y técnicas, así como la diversidad de puntos de vista que entran en juego o que se deben tener en cuenta en un proceso de investigación.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Anàlisi i Gestió del Patrimoni Artístic [4313768]
Study plan: Màster Universitari en Anàlisi i Gestió del Patrimoni Artístic [1173]Català
5 p, 107.2 KB

Anglès
5 p, 106.4 KB

Castellà
5 p, 107.2 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-09-09, last modified 2020-02-27   Favorit i Compartir