Seminari de Recerca [43145]
Lubbers, Miranda Jessica
Tapada Berteli, María Teresa
Molina González, José Luis
Fradejas-García, Ignacio
Rodríguez García, Dan
Ballestín González, Beatriz
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Títol variant: Research Seminar
Títol variant: Seminario de Investigación
Data: 2019-20
Resum: Aquest mòdul forma part dels mòduls comuns que han de cursar tots/totes els/les estudiants del màster, independentment de l'especialitat que estiguin cursant. S'imparteix al segon semestre. Objectius Generals Conèixer les diferents estratègies, tradicions, metodologies i tècniques específiques que s'utilitzen per l'anàlisi dels resultats obtinguts, tant qualitatius com quantitatius, i els programes informàtics existents. Exposar de forma narrativa els resultats de la investigació segons els cànons crítics de la disciplina, tenint en compte els públics diversos als quals es dirigeix. Objectius de Projectes II: Comunicació Científica: Proporcionar orientacions als estudiants de Màster que els permeti entendre el paper de la comunicació científica en el treball antropològic i elaborar les seves pròpies escriptures. S'enfoca primàriament a ponències en conferencies i jornades, articles científics i propostes de investigació, però descriure també altres tipus de comunicació. Objectius de Metodologia per l'Anàlisi de Dades: 1 Aquest bloc proporciona coneixement sobre les diferents metodologies (qualitatives i quantitatives) per a l'anàlisi de dades sòcio-científiques, les seves potencialitats i limitacions, així com practica amb l'ús de programes informàtics que ajuden en aquestes tasques. Objectius de Anàlisi de Xarxes Socials: Aquest bloc proporciona els fonaments del análisi de xarxes socials, una conjunt de teories i tècniques metodològiques utilitzades en la antropologia i cienciessocials. Objectius de Migracions Internacionals: Fonaments Teòrics i Metodològics: L'objectiu d'aquest bloc és oferir un mínim utillatge teòric-metodològic bàsic per poder comprendre i aproximar-se de forma organitzada a l'anàlisi profunda del fenomen de les migracions internacionals. En aquest curs s'abordaran conceptes, tipologies, teories, etapes i tendències fonamentals de les migracions internacionals. Objectius de Laboratori de Recerca: Discussió dels avenços teòrics i/o metodològics de la pròpia investigació de TFM per àmbits temàtics, amb la finalitat de madurar els resultats parcials a la llum del panorama disciplinar. S'espera de l'alumnat que presenta el seu treball en un dels seminaris i que participi en les altres sessions de discussió.
Resum: Este módulo forma parte de los módulos comunes que han de cursar todos/as los/as estudiantes del máster, independientemente de la especialidad que esten cursando. Se imparte el segundo semestre. Objetivos Generales: Conocer las distintas estrategias, tradiciones, metodologías y técnicas específicas que se utilizan para el análisis de los resultados obtenidos, tanto cualitativos como cuantitativos, y los programas informáticos existentes. Exponer de forma narrativa los resultados de la investigación según los cánones críticos de la disciplina, teniendo en cuenta los públicos diversos a los cuales se dirige. Objetivos de Proyectos II: Comunicación Científica Proporcionar orientaciones a los estudiantes de Máster que les permiten entender el papel y el estilo de la comunicación científica en el trabajo antropológico y elaborar su propias escrituras. Se centra primariamente en ponencias en conferencias y jornadas, artículos científicos y propuestas de investigación, pero describe también otros tipos de comunicación. Objetivos de Metodología para el Análisis de Datos: 1 Este bloque proporciona conocimiento sobre las diferentes metodologías (cualitativas y cuantitativas) para el análisis de datos socio-científicos, sus potencialidades y limitaciones, así como práctica con el uso de las programas informáticas que ayudan con estas tareas. Objetivos de Análisis de Redes Sociales: Este bloque proporciona los fundamentos del análisis de redes sociales, un conjunto de teorías y técnicas metodológicas utilizadas en la antropología y ciencias sociales. Objetivos de Migraciones Internacionales: Fundamentos Teóricos y Metodológicos: El objetivo de este bloque es ofrecer un mínimo utillaje teórico-metodológico básico para poder comprender y aproximarse de forma organizada al análisis del fenómeno de las migraciones internacionales. Objetivos de Laboratorio de Investigación Discusión de avances teóricos y/o metodológicos de la propia investigación para el TFM por ámbitos temáticos con investigadores expertos, con el fin de madurar los resultados parciales a la luz del panorama disciplinar. Se espera del alumnado que presenta su trabajo en uno de los seminarios y que participe activamente en las otras sesiones de discusión.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Antropologia: Recerca Avançada i Intervenció Social [4313769]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Antropologia: Recerca Avançada i Intervenció Social [1175]
Document: Objecte d'aprenentatgeCatalà
13 p, 145.8 KB

Anglès
13 p, 144.5 KB

Castellà
13 p, 145.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-09-09, darrera modificació el 2023-01-28   Favorit i Compartir