La infancia robada : el trabajo infantil en la República Dominicana
Camacho Ollas, Silvia
Esteve Pardo, Agustí, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Título variante: La infància robada : el treball infantil a la República Dominicana
Título variante: The stolen childhood : child labour in the Dominican Republic
Fecha: 2019
Descripción: 203 pag.
Resumen: "La infància robada" és un reportatge audiovisual sobre un dels problemes socials més importants de la República Dominicana: el treball infantil. Encara milers de nens es troben en situació de treball infantil per ajudar econòmicament les seves famílies. El reportatge s'endinsa en diferents històries d'infants que treballen i, alhora, experts en l'àmbit del dret laboral, dels drets humans i diversos polítics del país expliquen com és el treball infantil a la República Dominicana i quines són les mesures que tant el govern com altres institucions proposen per fer front al problema.
Resumen: "La infancia robada" es un reportaje audiovisual sobre uno de los problemas sociales más importantes de la República Dominicana: el trabajo infantil. Aún miles de niños se encuentran en situación de trabajo infantil para ayudar económicamente a sus familias. El reportaje se adentra en diferentes historias de niños que trabajan y, al mismo tiempo, expertos en el ámbito del derecho laboral, de los derechos humanos y políticos del país explican cómo es el trabajo infantil en la República Dominicana y cuáles son las medidas que tanto el gobierno como otras instituciones proponen para hacer frente al problema.
Resumen: "The stolen childhood" is an audiovisual report about one of the most important social problems in the Dominican Republic: child labour. Thousands of children are in a situation of child labour to help their families financially. The audiovisual delves into different stories of working children and, at the same time, experts in the field of labour law, human rights and politicians of the country explain how is child labour in the Dominican Republic and what are the measures that the government and other institutions propose to deal with the problem.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Castellà
Titulación: Periodisme [2501933]
Plan de estudios: Grau en Periodisme [971]
Documento: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Materia: Edat i ocupació ; Infants treball ; Drets humans ; Pobresa ; Reportatge audiovisual ; República Dominicana



203 p, 2.8 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultad de Ciencias de la Comunicación. TFG

 Registro creado el 2019-09-09, última modificación el 2022-05-01



   Favorit i Compartir