Treball de Final de Màster [43894]
Ramis Laloux, Yago
Torregrossa Álvarez, Miquel
Parrado Romero, Eva
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Títol variant: Master's Degree Dissertation
Títol variant: Trabajo de Fin de Máster
Data: 2019-20
Resum: El Treball Final de Màster (TFM) té com a objectiu principal confrontar a l'estudiant amb un cas pràctic de recerca, avaluació i/o intervenció que tingui relació amb les activitats desenvolupades en els mòduls previs del pla d'estudis, amb els mòduls propis de pràctiques externes i amb les línies pròpies de recerca del professorat del màster. Una vegada realitzat el TFM l'estudiantat hauria de ser capaç de: Plantejar un problema o identificar una necessitat de l'àmbit de la psicologia de l'esport i l'activitat física. Recollir i analitzar informació rellevant sobre l'estat de la qüestió en relació a la temàtica. Dissenyar i desenvolupar una serie d'objectius i accions que donin resposta al problema o oportunitat. Comunicar a diferents interlocutors la rellevància del problema o oportunitat, així com la pertinença i viabilitat de la solució o resposta desenvolupada. Els productes esperats del TFM inclouen: un resum i projecte inicial de TFM, un informe escrit amb el disseny i el desenvolupament del projecte, i una presentació oral breu del projecte i els resultats obtinguts.
Resum: El Trabajo de Fin de Máster (TFM) tiene como objetivo principal confrontar al estudiante con un caso práctico de investigación, evaluación y/o intervención que esté relacionado con las actividades desarrolladas en los módulos previos del plan de estudio, con los módulos propios de las prácticas externas, y/o con las líneas propias de investigación del profesorado del máster. Una vez completado el TFM, el estudiante deberá ser capaz de: Plantear un problema o identificar una necesidad del ámbito de la psicología del deporte y la actividad física. Recoger y analizar información relevante sobre el estado de la cuestión en relación a la temática. Diseñar y desarrollar una serie de objetivos y acciones que den respuesta al problema u oportunidad. Comunicar a diferentes interlocutores la relevancia del problema u oportunidad, así como la pertinencia y viabilidad de la solución o respuesta desarrollada. Los productos esperados del TFM incluyen: un resumen y proyecto inicial del TFM, un informe escrito con el diseño y el desarrollo del proyecto, y una presentación oral breve del proyecto y los resultados obtenidos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Psicologia de l'Esport i de l'Activitat Física [4316214]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Psicologia de l'Esport i de l'Activitat Física [1380]Català
4 p, 102.6 KB

Anglès
4 p, 101.4 KB

Castellà
4 p, 102.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-09-16, darrera modificació el 2021-06-12   Favorit i Compartir