Desarrollo de una tecnología Smartphone para el estudio del uso y la percepción del espacio público
Martín Rivas, Francisco
Ferrero Beato, Ignacio
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Data: 2019
Descripció: 75 p.
Resum: Desarrollo de una aplicación móvil híbrida capaz de geolocalizar y registrar las rutas que recorren los usuarios en la ciudad de Barcelona, además de, en diferentes escenarios, mostrar un formulario acerca de las sensaciones que le transmite al usuario el espacio público en el cual se encuentra. A modo de herramienta de monitorización y explotación de datos se ha desarrollado también una aplicación web de escritorio, capaz de visualizar, explotar e incluso descargar directamente toda la información almacenada en la base de datos.
Resum: Desenvolupament d'una aplicació mòbil híbrida capaç de geolocalitzar i registrar les rutes que recorren els usuaris a la ciutat de Barcelona, ​​a més de, en diferents escenaris, mostrar un formulari sobre les sensacions que li transmet a l'usuari l'espai públic en el qual es troba . A mode d'eina de monitorització i explotació de dades s'ha desenvolupat també una aplicació web d'escriptori, capaç de visualitzar, explotar i fins i tot descarregar directament tota la informació emmagatzemada a la base de dades.
Resum: Development of a mobile progressive web app capable of geolocating and registering the routes that users walk in the city of Barcelona, ​​as well as displaying a form about the users feelings in the public space they are located at. As a tool for data monitoring it has also been developed a desktop web application capable of displaying and even downloading all the information stored in the database.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Geoinformació [4315985]
Col·lecció: Facultat de Filosofia i Lletres. Màster en geoinformació
Document: masterThesis
Matèria: Telèfons intel·ligents ; Aplicacions mòbils ; Geolocalització, Serveis de ; Sistemes d'informació geogràfica ; Percepció de l'espai -- Barcelona (Catalunya : Àrea metropolitana) ; Espais públics ; Vida urbana ; Sociologia urbana ; Geografia -- Processament de dades

adreça alternativa: https://hdl.handle.net/2072/361885


Adreça original
75 p, 3.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Filosofia i Lletres. TFM

 Registre creat el 2019-10-24, darrera modificació el 2021-06-06   Favorit i Compartir