Creació d'una xarxa de rutes ciclista : Topologia, visualització i càlcul dels camins òptims
Estruch Blanco, Pau
Alsina, Aitor
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Data: 2019
Descripció: 25 p.
Resum: El projecte fa referència a les xarxes i itineraris aptes pel ciclisme i els seus usuaris que s'hi poden trobar al portal web d'una entitat ciclista anomenada Cyclocat, que és la promotora de l'esmentat treball. Es tracta de donar un servei als usuaris que actualment no s'ofereix digitalment, i és el fet de proporcionar una eina que permeti a l'usuari saber quina ruta pot fer entre dos punts seleccionats per ell mateix i poder-la exportar-la en el seu dispositiu mòvil o gps. Actualment el portal de Cyclocat ofereix molta informació i eines pels usuaris a nivell de rutes per tot l'àmbit català, amb la corresponen fitxa tècnica del track. No obstant, el que s'intentarà aconseguir amb aquest projecte és programar una aplicació que et calculi les possibles rutes existents entre un punt origen i un punt de destí. Per fer això, serà necessari un seguit d'eines de programació a partir de generar uns scripts amb l'ajuda de pluggins ja existents, i per l'altra banda, la creació i implementació d'una nova base de dades.
Resum: El proyecto hace referencia a las redes e itinerarios aptos para el ciclismo y sus usuarios que se pueden encontrar en el portal web de una entidad ciclista llamada Cyclocat, que es la promotora de dicho trabajo. Se trata de dar un servicio a los usuarios que actualmente no se ofrece digitalmente, y es el hecho de proporcionar una herramienta que permita al usuario saber qué ruta puede hacer entre dos puntos seleccionados por él mismo y poder exportarla en su dispositivo móvil o gps. Actualmente el portal de Cyclocat ofrece mucha información y herramientas por los usuarios a nivel de rutas por todo el ámbito catalán, con la correspondiente ficha técnica del track. Sin embargo, el que se intentará conseguir con este proyecto es programar una aplicación que te calcule las posibles rutas existentes entre un punto origen y un punto de destino. Para hacer esto, será necesario una serie de herramientas de programación a partir de generar unos scripts con la ayuda de pluggins ya existentes, y por otro lado, la creación e implementación de una nueva base de datos.
Resum: The project refers to networks and itineraries that are suitable for cycling and its users that can be found on the web portal of a cyclist called Cyclocat, which is the promoter of the mentioned work. It is about providing a service to users that is not currently offered digitally, and is to provide a tool that allows the user to know the route between two points selected by himself and to be able to export it in your mobile device or gps. The Cyclocat portal currently offers a lot of information and tools for users at the level of routes throughout the Catalan area, with the corresponding technical sheet of the track. However, what you are trying to achieve with this project is to schedule an application that calculates possible routes between an origin point and a point of destination. To do this, you will need a series of programming tools from generating scripts with the help of existing pluggins, and on the other, the creation and implementation of a new database.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Geoinformació [4315985]
Col·lecció: Facultat de Filosofia i Lletres. Màster en geoinformació
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Itineraris amb bicicletes ; Bicicletes, Vies per a ; Ciclisme ; Camins -- Avaluació ; Carreteres -- Traçat ; Carreteres -- Mapes ; Programari d'aplicació ; Aplicacions mòbilsAdreça original
26 p, 1.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Filosofia i Lletres. TFM

 Registre creat el 2019-10-24, darrera modificació el 2022-07-09   Favorit i Compartir