Efecto del ruido en el memristor : desarrollo del set up, procedimiento de medidas y análisis de resultados
Vargas Mosquera, Francel Eduardo
Rodríguez Martínez, Rosana, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Electrònica.)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2019
Descripció: 55 pag.
Resum: El presente trabajo de fin de grado consiste en realizar medidas experimentales en el memristor, con el objetivo de encontrar unas características de ruido que produzcan la resonancia estocástica en este dispositivo y a su vez reduzca su variabilidad para mejorar su comportamiento. Esto se consigue mediante el estudio del fenómeno de conmutación resistiva en la muestra. Se explicará el propósito y la configuración de cada uno los distintos instrumentos que intervienen en esta investigación, se detallará también el procedimiento de medida y como se han analizado estos resultados.
Resum: El present treball de fi de grau consisteix a realitzar mesures experimentals en el memristor,amb l'objectiu de trobar unes característiques de soroll que produeixin la ressonància estocàstica en aquest dispositiu i al seu torn redueixi la seva variabilitat per a millorar el seu comportament. Això s'aconsegueix mitjançant l'estudi del fenomen de commutació resistiva en la mostra. S'explicarà el propòsit i la configuració de cadascun els diferents instruments que intervenen en aquesta recerca, es detallarà també el procediment de mesura i com s'han analitzat aquests resultats.
Resum: The present work of end of degree consists in carrying out experimental measures in the Memristor, in order to find noise characteristics that produce stochastic resonance in this device and in turn reduce their variability to improve their behavior. This is achieved by the study of the resistive switching phenomenon in the sample. It will explain the purpose and the configuration of each one the different instruments that intervene in this investigation, the measurement procedure will also be detailed and how these results have been analyzed.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Electrònica de Telecomunicació [2500895]
Pla d'estudis: Grau en Enginyeria Electrònica de Telecomunicació [957]
Document: Treball final de grau ; Text



56 p, 10.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2019-10-29, darrera modificació el 2022-10-22



   Favorit i Compartir