Disseny de Sistemes Integrats per a Processament Digital [42839]
Carrabina Bordoll, Jordi
Teres Teres, Lluís Antoni
Ngo, Quang Vinh
Castells-Rufas, David
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Integrated System Design for Digital Processing
Títol variant: Diseño de Sistemas Integrados para Procesado Digital
Data: 2019-20
Resum: L'objectiu principal del curs és l'aprenentatge, comprensió i capacitació en el disseny de sistemes electronics amb el focus en els sistemes embedded. Aquest sistemes estan centrats en els circuits integrats (o SoC de Systems on a chip) que gestionen la capacitat de computació i la comunicació per protocols cablejats o sense fil. L'estudi d'aquests sistemes s'orientarà a les arquitectures de processament digital usuals a l'electrònica moderna: single-core (p. e. xarxes de sensors sense fils), multi-core (p. e. dispositius multimedia) i many core (p. e. computació d'altes prestacions); i per als diferents models de computació: flux de dades i reactius. Els sistemes digitals integren igualment components no digitals com són sensors, actuadors, analògics, RF i reguladors. S'estudiaran les diferents tecnologies de fabricació disponibles al mercat, des de les tecnologies de silici fins als nous processos en electrònica flexible i orgànica, i s'utilitzaran plataformes FPGA per a la implementació dels sistemes integrals digitals al laboratori.
Resum: El objectivo principal del curso es el aprenendizaje, comprensión y capacitación en el diseño de sistemas electrónicos con el foco en los sistemas embedded. Estos sistemas están centrados en los circuitos integrados (o SoC de Systems on a chip)que gestionan la capacidad de computación y la comunicación por protocolos cableados o inalámbricos. El estudio de estos sistemas se orientará a las arquitecturas de procesado digital usuales en la electrónica moderna: single-core (i. e. redes de sensores inalámbricas), multi-core (i. e. dispositivos multimedia) y many core (p. e. computación de altas prestaciones); y para los diferentes modelos de computación: flujo de datos y reactivos. Los sistemas digitales integran asi mismo componentes no digitales com son sensores, actuadores, analógicos, RF y reguladores. Se estudiaran las diferentes tecnologías de fabricación disponibles en el mercado, desde las tecnologías de silicio hasta los nuevos procesos en electrónica flexible y orgánica, y se utilitzarán plataformas FPGA para la implementación de los sistemas integrados digitales en el laboratorio.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Enginyeria de Telecomunicació / Telecommunication Engineering [4313797]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Enginyeria de Telecomunicació / Telecommunication Engineering [1170]
Document: Objecte d'aprenentatgeCatalà
4 p, 103.9 KB

Anglès
4 p, 102.6 KB

Castellà
5 p, 104.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-11-07, darrera modificació el 2023-01-28   Favorit i Compartir