Textos Narratius Grecs [104196]
Pagés Cebrián, Joan
Capella Soler, Margalida
Gestí, Quim (Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Additional title: Greek Narrative Texts
Additional title: Textos Narrativos Griegos
Date: 2020-21
Abstract: Aquesta assignatura es concep com una assignatura de formació bàsica. Forma una unitat temàtica i metodològica amb l'assignatura "Elements de llengua grega" del primer semestre. Els seus continguts cerquen oferir un aprofundiment en l'estudi de la Llengua grega clàssica amb l'objectiu final que l'estudiant conegui les estructures morfosintàctiques i el lèxic grec necessari per poder llegir i interpretar textos grecs, en prosa àtica o koiné, de nivell mig. L'assoliment d'aquest objectiu final es fonamenta en tres eixos d'aprenentatge fonamentals: 1r. Coneixement de la gramàtica bàsica del grec clàssic en les variants dialectals de l'àtic i koiné. 2n. Memorització d'un lèxic bàsic de mots d'alta freqüència en textos clàssics. 3r. Lectura comprensiva en veu alta de textos en grec clàssic. 3r. Traducció i interpretació d'una selecció de passatges en grec clàssic, siguin obra d'autors antics o bé adaptacions o recreacions pensades per a l'aprenentatge de la llengua grega clàssica.
Abstract: Esta asignatura se concibe como una asignatura de formación básica. Forma una unidad temática y metodológica con la asignatura "Elementos de lengua griega" del primer semestre. Sus contenidos buscan ofrecer una profundización en el estudio de la Lengua griega clásica con el objetivo final que el estudiante conozca las estructuras morfosintácticas y el léxico griego necesario para poder leer e interpretar textos griegos, en prosa ática o koiné, de nivel medio. El logro de este objetivo final se fundamenta en tres ejes de aprendizaje fundamentales: 1º. Conocimiento de la gramática básica del griego clásico en las variantes dialectales del ático y koiné. 2º. Memorización de un léxico básico de palabras de alta frecuencia en textos clásicos. 3º. Lectura comprensiva en voz alta de textos en griego clásico. 3º. Traducción e interpretación de una selección de pasajes en griego clásico, sean obra de autores antiguos o bien adaptaciones o recreaciones pensadas para el aprendizaje de la lengua griega clásica.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Ciències de l'Antiguitat [2503702]
Study plan: Grau en Ciències de l'Antiguitat [1389]Català
6 p, 112.4 KB

Anglès
5 p, 110.0 KB

Castellà
6 p, 112.2 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2020-07-03, last modified 2021-01-15   Favorit i Compartir