Arquitectura DMZ Perimetral : una implementación corporativa
Azizov, Danís
Alsina Rodriguez, Aitor, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Perimeter DMZ Architecture : a corporate implementation
Títol variant: Arquitectura DMZ Perimetral : una implementació corporativa
Data: 2020
Resum: La seguridad informática es un elemento esencial en el campo empresarial. Disponer de una infraestructura robusta y segura es un requisito importante debido a la naturaleza hostil de Internet. En este artículo se explorará uno de los modelos de arquitectura de red más conocidos, que será complementada con herramientas que permitan mejorar la seguridad. Veremos cómo gracias a estos componentes, junto a una infraestructura adecuada, se propone una solución asequible a aquellas empresas emergentes que establecen el primer contacto con la red global.
Resum: Computer security is an essential element in the business field. Having a strong and secure infrastructure is an important requirement due to the hostile nature of the Internet. This article will explore one of the best-known network architecture models, which will be complemented by tools that improve security. It will be seen how thanks to these components and an adequate infrastructure, an affordable solution is proposed to those emerging companies that establish the first contact with the global network.
Resum: La seguretat informàtica és un element indispensable en el camp empresarial. Disposar d'una infraestructura sòlida i segura és un requisit essencial a causa de la naturalesa hostil d'Internet. En aquest article s'explorarà un dels models d'arquitectura de xarxa més coneguts, que serà complementat amb eines que poden millorar la seguretat. Veurem com gràcies a aquests components, juntament amb una infraestructura adequada, es proposa una solució assequible a les empreses emergents que tenen un primer contacte amb la xarxa global.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: bachelorThesis ; Text
Àrea temàtica: Menció Tecnologies de la Informació
Matèria: Seguretat ; Arquitectura de xarxa ; Honeypot ; Tallafocs ; Sistema de detecció d'intrusos ; Regles de tallafocs ; Snort ; Seguridad ; Arquitectura de red ; HoneyPot ; Cortafuegos ; Sistema de detección de Intrusos ; Reglas de cortafuegos ; Security ; Network Architecture ; Firewalls ; Intrusion Detection System ; Firewall rules12 p, 978.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2020-09-02, darrera modificació el 2021-07-31   Favorit i Compartir