Perspectives Discursives en la Recerca Social [42597]
Pujol Tarrés, Joan
Muñoz Justicia, Juan Manuel
Feliu Samuel Lajeunesse, Joel
Martínez Martínez, Luz María
Rojas Arredondo, Jesus
San Román Sobrino, Beatriz
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Additional title: Discursive Perspectives in Social Research
Additional title: Perspectivas Discursivas en la Investigación Social
Date: 2020-21
Abstract: Identificar les principals tècniques que fonamenten el llenguatge i el discurs com a forma d'accés a la realitat social. Justificar metodològicament l'elecció d'una determinada tècnica d'investigació. Conèixer i aplicar els criteris de rigor metodològic en la investigació qualitativa. Familiaritzar-se amb la pràctica de la investigació qualitativa. Reconèixer les possibilitats i límits de les diferents tècniques d'investigació.
Abstract: Identificar las principales técnicas que fundamentan el lenguaje y el discurso como forma de acceso a la realidad social. Justificar metodológicamente la elecció de una determinada técnica de investigación. Conocer y aplicar los criterios de rigor metodológico en la investigación cualitativa. Familiarizarse con la práctica de la investigación cualitativa. Reconocer las posibilidades y límites de las distintas técnicas de investigación discursiva.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Recerca i Intervenció Psicosocial [4313402]
Study plan: Màster Universitari en Recerca i Intervenció Psicosocial [1131]Català
6 p, 119.6 KB

Anglès
6 p, 118.3 KB

Castellà
6 p, 119.2 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2020-09-04, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir