Bibliografía sobre la cocina del Imperio romano
Fàbregas i Comadran, Xavier

Título variante: Bibliography on Roman empire cuisine
Título variante: Bibliografia sobre la cuina de l'Imperi romà
Fecha: 2020
Resumen: Como primera gastronomía mediterránea y exótica de lujo, la cocina del Imperio romano proporcionó placer gustativo a los ricos sibaritas de Roma. Se presenta, en formato fotografía, una bibliografía de la cocina del Imperio romano.
Resumen: Com a primera gastronomia mediterrània i exòtica de luxe, la cuina de l'Imperi romà va proporcionar plaer en el gust als sibarites rics de Roma. Es presenta en format fotografia, una bibliografia de la cuina de l'Imperi romà.
Nota: 3 fotografías
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Colección: Memòria gastronòmica digital
Documento: Image
Materia: Bibliografía ; Cocina ; Imperio romano ; Bibliography ; Roman empire cuisine ; Cuina ; Imperi romà

Registre complementari: https://ddd.uab.cat/record/89581
Registre complementari: https://ddd.uab.cat/record/166610


APICIO. 2006. De re coquinaria. Antologia de recetas de la Roma Imperial. Attilio A. Del Re Ed. Alba. Barcelona.
1024x683, 575.5 KB

LEPRÊTRE B. 2010. La cuisine romaine antique. Ysec Éditions. Louviers. France.
683x1024, 569.1 KB

PUJOL I PUIGVEHÍ A. 1997. Arrels clàssiques de la cuina de la Catalunya Vella: d'Apici a Josep Pla. Icaria. Barcelona.
683x1024, 573.3 KB

El registro aparece en las colecciones:
Fondos personales e institucionales > Xavier Fàbregas > Memoria Gastronómica Digital (MGD)
Documentos gráficos y multimedia > Fotografías

 Registro creado el 2020-10-22, última modificación el 2023-01-27



   Favorit i Compartir