visitant ::
identificació
|
|||||||||||||||
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Documents gràfics i multimèdia > Fotografies > Bibliografía sobre la cocina del Imperio romano |
Títol variant: | Bibliography on Roman empire cuisine |
Títol variant: | Bibliografia sobre la cuina de l'Imperi romà |
Data: | 2020 |
Resum: | Como primera gastronomía mediterránea y exótica de lujo, la cocina del Imperio romano proporcionó placer gustativo a los ricos sibaritas de Roma. Se presenta, en formato fotografía, una bibliografía de la cocina del Imperio romano. |
Resum: | Com a primera gastronomia mediterrània i exòtica de luxe, la cuina de l'Imperi romà va proporcionar plaer en el gust als sibarites rics de Roma. Es presenta en format fotografia, una bibliografia de la cuina de l'Imperi romà. |
Nota: | 3 fotografías |
Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Col·lecció: | Memòria gastronòmica digital |
Document: | Image |
Matèria: | Bibliografía ; Cocina ; Imperio romano ; Bibliography ; Roman empire cuisine ; Cuina ; Imperi romà |
APICIO. 2006. De re coquinaria. Antologia de recetas de la Roma Imperial. Attilio A. Del Re Ed. Alba. Barcelona. 1024x683, 575.5 KB |
LEPRÊTRE B. 2010. La cuisine romaine antique. Ysec Éditions. Louviers. France. 683x1024, 569.1 KB |
PUJOL I PUIGVEHÍ A. 1997. Arrels clàssiques de la cuina de la Catalunya Vella: d'Apici a Josep Pla. Icaria. Barcelona. 683x1024, 573.3 KB |