Bibliografía sobre la cocina del Imperio romano
Fàbregas i Comadran, Xavier

Additional title: Bibliography on Roman empire cuisine
Additional title: Bibliografia sobre la cuina de l'Imperi romà
Date: 2020
Abstract: Como primera gastronomía mediterránea y exótica de lujo, la cocina del Imperio romano proporcionó placer gustativo a los ricos sibaritas de Roma. Se presenta, en formato fotografía, una bibliografía de la cocina del Imperio romano.
Abstract: Com a primera gastronomia mediterrània i exòtica de luxe, la cuina de l'Imperi romà va proporcionar plaer en el gust als sibarites rics de Roma. Es presenta en format fotografia, una bibliografia de la cuina de l'Imperi romà.
Note: 3 fotografías
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Series: Memòria gastronòmica digital
Document: Image
Subject: Bibliografía ; Cocina ; Imperio romano ; Bibliography ; Roman empire cuisine ; Cuina ; Imperi romà

Registre complementari: https://ddd.uab.cat/record/89581
Registre complementari: https://ddd.uab.cat/record/166610


APICIO. 2006. De re coquinaria. Antologia de recetas de la Roma Imperial. Attilio A. Del Re Ed. Alba. Barcelona.
1024x683, 575.5 KB

LEPRÊTRE B. 2010. La cuisine romaine antique. Ysec Éditions. Louviers. France.
683x1024, 569.1 KB

PUJOL I PUIGVEHÍ A. 1997. Arrels clàssiques de la cuina de la Catalunya Vella: d'Apici a Josep Pla. Icaria. Barcelona.
683x1024, 573.3 KB

The record appears in these collections:
Personal and institutional archives > Xavier Fàbregas > Gastronomy Digital Archive (MGD)
Graphic and multimedia documents > Pictures

 Record created 2020-10-22, last modified 2023-01-27



   Favorit i Compartir