Production requirements to achieve self-supply of meat in Catalonia
Bayona Segura, Marta
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2020
Descripció: 1 pag.
Nota: Pòster
Nota: Juny
Nota: Premi UAB de la Fundació Autònoma Solidària (FAS) als millors Treballs de Fi de Grau sobre desenvolupament sostenible i justícia global. 4a Edició, curs 2019/2020
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Veterinària [2502445]
Pla d'estudis: Grau en Veterinària [955]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Veterinària
Matèria: Carn ; Indústria i comerç ; Catalunya ; Sobirania alimentària



1 p, 289.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Veterinària. TFG

 Registre creat el 2020-10-29, darrera modificació el 2025-03-29



   Favorit i Compartir