Allò que en Riki mai va viure : un podcast de ficció per a joves
Freixa Muñoz, Marc
Ríos Rico, Paula
Barbeito Veloso, Maria Luz, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Additional title: Lo que Riki nunca vivió: Un podcast de ficción para jóvenes
Additional title: What Riki never lived: The new fictional podcasting for Young people
Date: 2020
Description: 219 pag.
Abstract: Allò que en Riki mai va viure és un projecte de ficció seriat de podcast basat en les vivències de l'audiència, però protagonitzat pel Riki, la seva família i els seus amics. A partir d'un marc teòric on s'analitza el concepte i aspectes relatius al podcàsting i la ficció sonora, es desenvolupa un estudi de mercat per analitzar la viabilitat del projecte en qüestió. L'objectiu ha estat crear un producte que s'adeqüi a les necessitats del públic juvenil per apropar-los al món de la ficció sonora a través del podcàsting.
Abstract: Lo que Riki nunca vivió es un proyecto de ficción seriado de podcast basado en las vivencias de la audiencia, pero protagonizado por Riki, su familia y sus amigos. A partir de un marco teórico donde se analiza el concepto y los aspectos relativos al podcasting y la ficción sonora, se desarrolla un estudio de mercado para analizar la viabilidad del proyecto. El objetivo ha sido crear un producto que se adecue a las necesidades del público juvenil para acercarlos al mundo de la ficción sonora a través del podcasting.
Abstract: What Riki never lived is a fictional podcast series based on the audience's experiences, but starring Riki, the main character of this story, his family and his friends. The project contains a theoretical part where the concept and aspects related to the podcasting and radio drama are analyzed. Furthermore, it is developed through a market research in order to analyse the viability of the project. The aim is the setting-up of a product that covers the necessities of the young audience to get them closer to radio drama's world through podcasting.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria. Creative Commons
Language: Català
Studies: Comunicació Audiovisual [2501928]
Study plan: Grau en Comunicació Audiovisual [968]
Document: Treball de projecte
Subject: Comunicació audiovisual ; Podcàsting ; Ràdio ; Joves219 p, 32.4 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Communication Studies

 Record created 2020-12-11, last modified 2021-01-18   Favorit i Compartir