Home > Graphic and multimedia documents > Pictures > Bibliografía sobre Cocinas mediterráneas |
Additional title: | Bibliography on Mediterranean cuisines |
Additional title: | Bibliografia sobre Cuines mediterrrànies |
Date: | 2020 |
Abstract: | Se presenta en formato fotografía, una bibliografía sobre cocinas mediterráneas. Els llibres indicats CSM, pertanyent a Carles Sala Marzal. |
Abstract: | Es presenta en format fotografia, una bibliografia sobre cuines mediterrànies. Los libros indicados CSM, pertenecen a Carles Sala Marzal. |
Note: | 23 fotografías |
Rights: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Series: | Memòria gastronòmica digital |
Document: | Image |
Subject: | Bibliografía ; Cocinas mediterráneas ; Bibliography ; Mediterranean cuisines ; Cuines mediterrànies |
ANÓNIMO. Especies del Mediterráneo [Guía de mar de Peces] 768x1024, 330.5 KB |
ANÓNIMO. Especies del Mediterráneo [Guía de mar de Peces] 768x1024, 337.5 KB |
BALTA M. 1999. Pescados azules. Recetas de oro. CAPTA. CE-MAPA. Madrid 1024x768, 575.1 KB |
BUENO X. 2017. Escuela de arroz. Utensilios, técnicas, recetas y preparaciones de base, ilustradas paso a paso. Larousse. Barcelona 768x1024, 359.0 KB |
CLUB IMMERSIÓ BIOLOGIA - FACULTAT DE BIOLOGIA (UB). Espècies de la Mediterrània. Guia de peixos i espècies. Submarinisme, pesca i snorkeling. Mapas Navegación 768x1024, 387.7 KB |
CLUB IMMERSIÓ BIOLOGIA - FACULTAT DE BIOLOGIA (UB). Espècies de la Mediterrània. Guia de peixos i espècies. Submarinisme, pesca i snorkeling. Mapas Navegación 768x1024, 388.9 KB |
LLOBET T., BALLESTEROS E. Peixos costaners del mar Balear. Miniguia de mar. Marilles Foundation - Cossetània 683x1024, 554.1 KB |
DOLL R. 1996. Pescats, nets i menjats. Vol. I Peixos. Col. El nostre mar, 8. Noray. Barcelona (CSM) 683x1024, 503.9 KB |
DOLL R. 1997. Pescats, nets i menjats. Vol. II Mariscs i ranxos mariners. Col. El nostre mar, 9. Noray. Barcelona (CSM) 683x1024, 522.9 KB |
FÀBREGA J. La cuina del país dels càtars. Cultura i plats d'Occitània, de Gascunya a Provença. Col·lecció El Cullerot, 24. Cossetània. Valls 768x1024, 342.7 KB |
LLADONOSA I GIRÓ J. 2002. El llibre dels arrossos del 7 Portes i altres arrossos. Empúries. Barcelona (CSM) 768x1024, 330.1 KB |
LLORENTE G., LOPE S. 1994. Guia dels animals que es venen al mercat. Pòrtic.Barcelona. 768x1024, 346.8 KB |
MARCH FERRER L. 2008. La cocina mediterránea. Alianza. Madrid. 683x1024, 553.5 KB |
MARCH L. 1991. El libro de la paella y de los arroces. Alianza. Madrid (CSM) 683x1024, 494.5 KB |
MARCH FERRER L. 2011. El libro de la paella y de los arroces. Alianza. Madrid. 768x1024, 308.3 KB |
MEDINA I. 2006. Arroz. Diario El País, S.L. Madrid. 1024x768, 284.3 KB |
MEDINA F. X. ET AL. (INSTITUT CATALÀ DE LA MEDITERRÀNIA). 1998. El color en la alimentación mediterránea. Elementos sensoriales y culturales de la nutrición. Icaria-Antrazyt. Barcelona. 768x1024, 321.1 KB |
MEDINA F. X. ET AL. (INSTITUT CATALÀ DE LA MEDITERRÀNIA). 1996. La alimentación mediterránea. Historia, cultura y nutrición. Icaria-Antrazyt. Barcelona 768x1024, 397.2 KB |
MONTSIÀ. La cuina de l'arròs del Delte de l'Ebre. Amposta 768x1024, 350.8 KB |
PIERA J. 2018. El llibre daurat. La historia de la paella com no s'ha contat mai. Pòrtic. Barcelona. 768x1024, 347.6 KB |
SANTAMARIA S. 2005. Arrossos. Una mirada actual a les receptes catalanes de sempre. La Vanguardia. Ed. 62. Barcelona 1024x768, 273.0 KB |
TORRADO L. 2001. La dieta mediterránea. Plaza & Janés. Barcelona 768x1024, 614.8 KB |
VÁZQUEZ MONTALBÁN M. 2008. La cocina de los mediterráneos. Viaje por las cazuelas de Cataluña, Valencia y Baleares. Ediciones B. Barcelona 768x1024, 309.3 KB |
WOODWARD S. 1999. La cocina mediterránea clásica. Primera Plana. Barcelona 768x1024, 395.8 KB |