visitante ::
identificación
|
|||||||||||||||
Buscar | Enviar | Ayuda | Servicio de Bibliotecas | Sobre el DDD | Català English Español |
Página principal > Documentos gráficos y multimedia > Fotografías > Bibliografía sobre Cocina y gastronomía por productos |
Título variante: | Bibliography on Products cuisine and Gastronomy |
Título variante: | Bibliografia sobre Cuina i gastronomia per productes |
Fecha: | 2020 |
Resumen: | Se presenta en formato foto, una bibliografía sobre cocina y gastronomía por productos (1977-2018). |
Resumen: | Es presenta en format foto, una bibliografia sobre cuina y gastronomia per productes (1977-2018). |
Nota: | 89 fotografías |
Derechos: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Colección: | Memòria gastronòmica digital |
Documento: | Image ; Imatge fixa |
Materia: | Bibliografía ; Cocina ; Gastronomía ; Bibliography ; Cuisine ; Gastronomy ; Cuina |
ARA ROLDÁN A. 2007. Los alimentos de la A a la Z. Guía completa de alimentos y aditivos alimentarios. EDAF. Madrid. 683x1024, 470.4 KB |
DARP. 2017. Gastronomia i productes alimentaris. Dossier Tècnic, 86. Barcelona 768x1024, 342.1 KB |
ORTEGA I. 1993. Trucos y consejos de cocina. Alianza. Madrid 768x1024, 346.6 KB |
VV.AA. 2003. CAE Código Alimentario Español y disposiciones complementarias. Tecnos. Madrid. 683x1024, 544.8 KB |
CRUZ I., MONREAL A. 2014. Guía para elaborar pan en casa. Geoplaneta. Planeta. Barcelona 683x1024, 559.8 KB |
MORGANTI F. 2009. El árbol del pan. Castanea sativa Miller. Misterios de las castañas y sus recetas. Everest. León (CSM) 683x1024, 508.9 KB |
MARCH L., RÍOS A. 1989. El libro del aceite y la aceituna. Alianza. Madrid (CSM) 683x1024, 515.5 KB |
DARP. 2015. L'oli d'oliva a Catalunya. Dossier Tècnic, 80. Barcelona 683x1024, 548.1 KB |
TOUSSAINT-SAMAT M. 1991. Historia natural y moral de los alimentos 3. El aceite, el pan y el vino. Alianza. Madrid 683x1024, 576.0 KB |
KURLANSKY M. 2003. Sal. Historia de la única piedra comestible. Península. Barcelona. 683x1024, 649.4 KB |
CIURANA J. 1980. Els vins de Catalunya. DARP. Generalitat de Catalunya. Barcelona 683x1024, 539.4 KB |
BALLONGA J., FERNÁNDEZ M., MAJÓS E., ROMEU F. 2011. La fassina Balanyà de l'Espluga de Francolí. Quaderns de Didàctica i Difusió, 22. Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya. L'Espluga de Francolí 683x1024, 570.6 KB |
INCAVI. Vinos y gastronomía. Generalitat de Catalunya. Barcelona 1024x683, 487.4 KB |
JOHNSON H. Vino. 1977. Atlas Mundial de vinos y aguardientes. Blume. Barcelona 683x1024, 536.3 KB |
LLAVINA J. 2014. La vinya i el vi a Catalunya. Angle. Barcelona 768x1024, 339.4 KB |
RULL X. 1999. Diccionari del vi amb licors i altres begudes. Universitat Rovira i Virgili. Enciclopèdia Catalana. Barcelona. 683x1024, 587.9 KB |
BUENO X. 2017. Escuela de arroz. Utensilios, técnicas, recetas y preparaciones de base, ilustradas paso a paso. Larousse. Barcelona 768x1024, 359.0 KB |
LLADONOSA I GIRÓ J. 2002. El llibre dels arrossos del 7 Portes i altres arrossos. Empúries. Barcelona (CSM) 768x1024, 330.1 KB |
MARCH FERRER L. 1998. El libro de la paella y de los arroces. Alianza. Madrid. 683x1024, 551.2 KB |
MCGEE H. 2008. La cocina y los alimentos. Enciclopedia de la ciencia y de la cultura de la comida. Debate. Random House Mondadori. Barcelona 768x1024, 339.0 KB |
MEDINA I. 2006. Arroz. Diario El País, S.L. Madrid. 1024x683, 595.6 KB |
MONTSIÀ. La cuina de l'arròs del Delta de l'Ebre. Amposta 768x1024, 350.8 KB |
PIERA J. 2018. El llibre daurat. La historia de la paella com no s'ha contat mai. Pòrtic. Barcelona. 683x1024, 572.8 KB |
SANTAMARIA S. 2005. Arrossos. Una mirada actual a les receptes catalanes de sempre. Carn de porc. La Vanguardia. Ed. 62. Barcelona 1024x683, 538.4 KB |
ACADEMIA ESPAÑOLA DE LA PASTA. 1990. Lo que hay que saber de la pasta. Edna. Barcelona 683x1024, 576.0 KB |
EL PAVO. Els canelons de la Mercè. El Periódico. Barcelona 1024x683, 546.8 KB |
KLICZKOWSKI H. 2010. Pasta. Las más irresistibles recetas. Parragon Books. Bath 683x1024, 580.5 KB |
LA VANGUARDIA. 1994. 100 recetas de canelones. Flo. Rubí (CSM) 768x1024, 269.5 KB |
MAGGI. Recetario puré Maggi. Barcelona 683x1024, 612.6 KB |
ABAD ALEGRÍA F. 2008. Pimientos, guindillas y pimentón. Una sinfonía en rojo. Ediciones Trea. Somonte-Cenero. 683x1024, 537.8 KB |
ARIEL. 2005. Tus ensaladas con Ariel. Random House Mondadori. Barcelona 683x1024, 529.5 KB |
INSTITUTO VALENCIANO DE CALIDAD AGROALIMENTARIA (IVCA). 2005. Recetas con pimientos. Recetas con…, 9. Conselleria de Agricultura, Pesca y Alimentación. Generalitat Valenciana. València 1024x683, 607.8 KB |
LONG-SOLÍS J. 1986. Capsicum y cultura. La historia del chilli. Fondo de Cultura Económica. México. 683x1024, 605.9 KB |
NABHAN G. P. 2006. Por qué a algunos les gusta el picante. Alimentos, genes y diversidad cultural. Fondo de Cultura Económica. México, D.F. 683x1024, 596.6 KB |
IGLESIAS P. 1988. El libro del tomate. Alianza. Madrid. 683x1024, 596.7 KB |
INSTITUTO VALENCIANO DE CALIDAD AGROALIMENTARIA (IVCA). 2000. Recetas con cebolla. Recetas con…, 4. Conselleria de Agricultura, Pesca y Alimentación. Generalitat Valenciana. València 1024x683, 558.6 KB |
INSTITUTO VALENCIANO DE CALIDAD AGROALIMENTARIA (IVCA). 2002. Recetas con patata. Recetas con…, 6. Conselleria de Agricultura, Pesca y Alimentación. Generalitat Valenciana. València 1024x683, 603.0 KB |
INSTITUTO VALENCIANO DE CALIDAD AGROALIMENTARIA (IVCA). 2000. Recetas con cítricos. Recetas con…, 3. Conselleria de Agricultura, Pesca y Alimentación. Generalitat Valenciana. València 1024x683, 571.0 KB |
AITONA S. Q. D'. 1932 [Facsímil, 1993]. Maneres de guisar bolets. Jardí Botànic de Barcelona. Barcelona 683x1024, 537.2 KB |
CARLES I FONT J. Anem a buscar bolets. Guia pràctica per reconéixer fàcilment les espècies més populars. Altafulla. Barcelona 0 p, 314.1 KB |
PASCUAL R. Els bolets. On surten, com es coneixen, com es cuinen. Pòrtic. Barcelona 0 p, 322.4 KB |
TOUSSAINT-SAMAT M. 1991. Historia natural y moral de los alimentos 1. La miel, las legumbres y la caza. Alianza. Madrid 683x1024, 625.6 KB |
ESCUELA DE COCINA. 1979. Entremeses fríos y calientes. Lecciones 98/104. Comer Bien, 17. SARPE. Madrid 683x1024, 609.0 KB |
LLORENTE G. A., LOPE S. 1994. Guia dels animals que es venen al mercat. Conèixer la Natura, 13. Pòrtic. Barcelona 683x1024, 630.3 KB |
CARÊME M. A. 1980. El gran arte de los fondos, caldos, adobos y potajes. Tratado de los caldos grasos y magros, de los consomés y caldos medicinales, y de los potajes franceses, ingleses, napolitanos, sicilianos, italianos, españoles, alemanes y rusos. Los 5 Sentidos. Tusquets. Barcelona 768x1024, 306.1 KB |
REGÁS G. Las 30 mejores sopas de mi abuela al alcance de todos. Acuario. Barcelona 683x1024, 606.2 KB |
REGÁS G.1981. Las 30 mejores recetas de huevos de la abuela. Acuario. Barcelona 683x1024, 630.6 KB |
ANÓNIMO. Especies del Mediterráneo [Guía de mar de Peces] 768x1024, 330.5 KB |
ANÓNIMO. Especies del Mediterráneo [Guía de mar de Peces] 768x1024, 337.5 KB |
BALTA M. 1999. Pescados azules. Recetas de oro. CAPTA. CE-MAPA. Madrid 683x1024, 482.3 KB |
CLUB IMMERSIÓ BIOLOGIA - FACULTAT DE BIOLOGIA (UB). Espècies de la Mediterrània. Guia de peixos i espècies. Submarinisme, pesca i snorkeling. Mapas Navegación 768x1024, 387.7 KB |
CLUB IMMERSIÓ BIOLOGIA - FACULTAT DE BIOLOGIA (UB). Espècies de la Mediterrània. Guia de peixos i espècies. Submarinisme, pesca i snorkeling. Mapas Navegación 768x1024, 388.9 KB |
HUGUET I SESMA A. 1991. Espècies d'interès pesquer a Catalunya. DARP. Generalitat de Catalunya. Barcelona 768x1024, 859.3 KB |
LLOBET T., BALLESTEROS E. Peixos costaners de la mar Balear. Miniguia de mar. Marilles Foundation - Cossetània 683x1024, 554.1 KB |
DOLL R. 1996. Pescats, nets i menjats. Vol. I Peixos. Col. El nostre mar, 8. Noray. Barcelona (CSM) 683x1024, 503.9 KB |
DOLL R. 1997. Pescats, nets i menjats. Vol. II Mariscs i ranxos mariners. Col. El nostre mar, 9. Noray. Barcelona (CSM) 683x1024, 522.9 KB |
FÀBREGA J. 2014. La cuina marinera de la Costa Brava. Receptes tradicionals de pescadors. Farell. Sant Vicenç de Castellet. 683x1024, 580.9 KB |
GREMI DE BACALLANERS DE CATALUNYA. Ruta del bacallà. Jornades Gastronòmiques l'Autèntic bacallà. Barcelona. Www.rutadelbacalla.cat 683x1024, 550.1 KB |
HUGUET A. Receptes de pescadors de la platja de Vilanova i la Geltrú. Institut Setmana del Mar-Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Vilanova i la Geltrú 683x1024, 566.3 KB |
INSTITUTO VALENCIANO DE CALIDAD AGROALIMENTARIA (IVCA). 2000. Recetas con salazones. Recetas con…, 8. Conselleria de Agricultura, Pesca y Alimentación. Generalitat Valenciana. València 1024x683, 582.4 KB |
IGLESIAS C. 2001. Rías de Galicia. Pescados y mariscos. Productos y recetas. Àmbit Serveis Editorials. Barcelona. 683x1024, 561.8 KB |
LA SIRENA. 2006. Cuina fàcil i actual. Murcia 683x1024, 565.1 KB |
KURLANSKY M. 1997. El bacalao. Biografía del pez que cambió el mundo. Península. Barcelona. 683x1024, 540.4 KB |
SUEIRO J.-V. 1998. El libro del marisco. Grandes Obras de la Gastronomía. Altaya. Barcelona 683x1024, 571.9 KB |
TOUSSAINT-SAMAT M. 1991. Historia natural y moral de los alimentos 5. El caviar, los mariscos y el jamón. Alianza. Madrid 683x1024, 585.2 KB |
LA VANGUARDIA. 2006. La Cuina de Nadal. Plats de festa. Edicions 62. Barcelona 1024x768, 287.1 KB |
ANECÁS. 2004. Els menuts. MAPA-MERCASA 768x1024, 200.9 KB |
ANORO F., LA CUINA A SILS. 2018. La cuina del porc. Receptes de cuina tradicional amb la carn més gustosa. Anoro F.-La Cuina a Sils. Girona 683x1024, 432.3 KB |
DUEÑAS J. 2016. Revista BEEF!. Nº 2. Madrid 683x1024, 618.1 KB |
BROSSA M. 2017. Canaille. Planeta. Barcelona. 683x1024, 576.1 KB |
HUMERTCLAUDE P. Carnes. Vaca, ternera, cerdo y cordero. Gourmet. Susaeta. Madrid 683x1024, 622.5 KB |
MORGANTI F. 2007. Vacas. Su dignificación sexual y gastronómica. Everest. León 768x1024, 294.6 KB |
ZEBERIO M. 2000. La chuleta. Diez más una, chuletas 10. Revista VIANDAR. Nº 3, febrero. Gozamena. Bilbao 768x1024, 409.3 KB |
INSTITUTO VALENCIANO DE CALIDAD AGROALIMENTARIA (IVCA). 1999. Recetas con conejo. Recetas con…, 1. Conselleria de Agricultura, Pesca y Alimentación. Generalitat Valenciana. València 1024x683, 597.5 KB |
INSTITUTO VALENCIANO DE CALIDAD AGROALIMENTARIA (IVCA). 1999. Recetas con pollo. Recetas con…, 2. Conselleria de Agricultura, Pesca y Alimentación. Generalitat Valenciana. València 1024x683, 568.3 KB |
IES SANXILLAO. Recetario Lacón gallego IXP. Conselleria do Medio Rural. Xunta de Galicia. Lugo 683x1024, 591.9 KB |
ORTEGA KLEIN I. 1990. El libro de las carnes. Alianza. Madrid 683x1024, 566.9 KB |
RIBIÈRE F., FRÉDIANI V. 2014. Steak (R)évolution. À la recherche du meilleur steak du Monde. La Martinière. Paris 683x1024, 591.7 KB |
SANTAMARIA S. 2005. Carn de porc. Una mirada actual a les receptes catalanes de sempre. Carn de porc. La Vanguardia. Ed. 62. Barcelona 1024x683, 490.7 KB |
SANTAMARIA S. 2005. Pollastre i altres aus. Una mirada actual a les receptes catalanes de sempre. Carn de porc. La Vanguardia. Ed. 62. Barcelona 1024x683, 555.1 KB |
SIGNO. 2018. El arte de la cocina, universo de sabores. Carnes rojas y blancas. Signo. Pozuelo de Alarcón. 683x1024, 469.0 KB |
SIGNO. 2018. El arte de la cocina, universo de sabores. Alimentos porcinos. Signo. Pozuelo de Alarcón. 683x1024, 485.5 KB |
TOUSSAINT-SAMAT M. 1991. Historia natural y moral de los alimentos 2. La carne, los productos lácteos y los cereales. Alianza. Madrid 683x1024, 570.9 KB |
BONNAURE A. 2006. Foie gras. Montagud. Barcelona 0 p, 459.5 KB |
BONNAURE A., VINAY J. P. Le grand canard. Pequeño recetario de cocina para uso de profesionales. Mas Parés. Sant Martí Sapresa 0 p, 264.9 KB |
PUIG-PEY M., FUNDACIÓ ALÍCIA. 2017. La cuina del senglar a Catalunya. El projecte. Guia pràctica. Receptari. Fundació Catalunya La Pedrera. Barcelona 1024x683, 562.6 KB |
MEDINA I. 2006. Carnes de caza. Diario El País, S.L. Madrid. 1024x683, 573.7 KB |
LA CUINA A SILS. 2016. La cuina de les sobrances. Receptes fetes amb el menjar sobrant. Campanya de prevenció de residus. Francesc Anoro-La Cuina a Sils. Girona 768x1024, 303.5 KB |
CANUT E. In Spain Gastronomy. Cheese & Landscape. Quesos & Paisajes 768x1024, 565.1 KB |
GARCÍA DEL CERRO C., ARROYO GONZÁLEZ M. 1990. La cocina del queso español. Alianza. Madrid. 683x1024, 578.1 KB |
INSTITUTO VALENCIANO DE CALIDAD AGROALIMENTARIA (IVCA). 2002. Recetas con queso. Recetas con…, 7. Conselleria de Agricultura, Pesca y Alimentación. Generalitat Valenciana. València 1024x683, 487.0 KB |
GOLIGORSKY L. 1988. La fondue. CEAC. Barcelona 768x1024, 328.2 KB |
DE LA MOTA I. H. 1992. El libro del plátano. Alianza. Madrid. 683x1024, 510.2 KB |
NESTLÉ. 1979. El libro del chocolate. Nestlé AEPA. Esplugues de Llobregat 683x1024, 509.3 KB |
ROSELL MATAS N. 2009. Les melmelades de la cuina de la Núria. Cal Casal. Ossera 683x1024, 472.5 KB |
MARCH L. 1993. Hecho en casa. Conservas, mermeladas, licores. Alianza. Madrid (CSM) 768x1024, 311.4 KB |
ROSSI I CALLIZO G. 1988. El llibre de la rebosteria catalana. Cap Roig. De Vecchi. Barcelona. 683x1024, 593.9 KB |
DGPMPS. 2020. La pesca recreativa a Catalunya. Guia d'espècies. ICRGM. ICATMAR-DACAAR. Generalitat de Catalunya 1024x683, 634.8 KB |