Treball de Final de Grau [106127]
Fernández-Cano, María Isabel
San Rafael Gutiérrez, Sabiniana
Feijoo Cid, Maria
Jiménez Pera, Miguel
Bonilla Carrasco, María Isabel
Moreu Valls, Andrea
Casino Antón, Jorge
Granel, Nina
Mestres Soler, Olga
Planella Jimenez, Alba
Martinez Morato, Sergio
Escobar García, Purificación
Giménez Díez, David
Leyva-Moral, Juan M
Gomez Garcia, Daniel
Aguayo-Gonzalez, Mariela
Casanovas-Cuellar, Cristina
García-Sierra, Rosa
Arreciado Marañón, Antonia
Manresa, J. M
Rueda López, Justo
Téllez Velasco, David
Gomez Ibañez, Rebeca
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària d'Infermeria de Sant Pau
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària d'Infermeria i de Fisioteràpia "Gimbernat"
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària d'Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIT)

Additional title: Bachelor's Degree Final Project
Additional title: Trabajo de Fin de Grado
Date: 2021-22
Abstract: Formular un problema o pregunta de recerca identificant els diferents components de l'enunciat. Realitzar una revisió bibliogràfica sobre la evidència científica que existeix sobre el problema de recerca elegit. Redactar els antecedents o marc teòric, base científica de la pregunta d'investigació. Formular la hipòtesi i els objectius d'investigació. Justificar la utilitat i aplicació dels resultats de la recerca Precisar la metodologia idònia per assolir els objectius de la recerca. Considerar els possibles conflictes ètics Elaborar un pla de treball amb un cronograma que garanteixi que el projecte de recerca és viable en el temps.
Abstract: Formulate a problem or research question identifying the different components of the statement. Carry out a bibliographic review on the scientific evidence that exists about the chosen research problem. Write the background or theoretical framework / scientific basis of the research question. Formulate the hypothesis and the research objectives. Justify the usefulness and application of the results of the investigation. Specify the ideal methodology to achieve the research objectives. Consider possible ethical conflicts. Prepare a work plan with a schedule that guarantees that the research project is viable over time.
Abstract: Formular un problema o pregunta de investigación identificando los diferentes componentes del enunciado. Realizar una revisión bibliográfica sobre la evidencia científica que existe sobre el problema de investigación elegido. Redactar los antecedentes o marco teórico/base científica de la pregunta de investigación. Formular la hipótesis y los objetivos de investigación. Justificar la utilidad y aplicación de los resultados de la investigación. Precisar la metodología idónea para alcanzar los objetivos de la investigación. Considerar los posibles conflictos éticos. Elaborar un plan de trabajo con un cronograma que garantice que el proyecto de investigación es viable en el tiempo.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Infermeria [2500891]
Study plan: Grau en Infermeria [1468] ; Grau en Infermeria [1469] ; Grau en Infermeria [1470] ; Grau en Infermeria [1471]
Document: Objecte d'aprenentatgeCatalà
6 p, 132.1 KB

Anglès
6 p, 111.7 KB

Castellà
6 p, 119.3 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2021-07-02, last modified 2023-07-17   Favorit i Compartir