Taller de Producció Periodística [43966]
Tejedor Calvo, Santiago
Ortín Andrés, Pedro Vicente
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Workshop on Journalistic Production
Títol variant: Taller de Producción Periodística
Data: 2021-22
Resum: Aquest mòdul té l'objectiu de consolidar, de forma pràctica i innovadora, els continguts treballats en els diferents mòduls del màster dins d'una estructura de treball periodístic. Els estudiants hauran de dissenyar, produir, publicar i gestionar diferents tipus de contingut periodístic i generar propostes comunicatives innovadores en termes de formats, canals i públics. El mòdul es desenvolupa al llarg del Màster, en els dos semestres acadèmics. D'aquesta manera, les classes es desenvoluparan sota l'esquema de treball dins d'una redacció periodística que obligarà els estudiants a planificar el curt, el mitjà i el llarg terminien la generació i la producció de continguts , ia garantir la gestió òptima dels mateixos.
Resum: This course aims to consolidate, in a practical and innovative way, the contents worked on in the different modules of the Master within a journalistic work structure. Students must design, produce, publish and manage different types of journalistic content and generate innovative communicative proposals in terms of formats, platforms and audiences. The course is developed throughout the Master, in the two academic semesters. In this way, the classes will be developed under the working scheme within a journalistic newsroom -or a specialized communication agency- that will oblige the students to plan the short, medium and long term in the generation and production of contents, and to guarantee their optimum management.
Resum: Este módulo tiene el objetivo de consolidar, de forma práctica e innovadora, los contenidos trabajados en los diferentes módulos del máster dentro de una estructura de trabajo periodístico. Los estudiantes deberán diseñar, producir, publicar y gestionar diferentes tipos de contenido periodístico y generar propuestas comunicativas innovadoras en términos de formatos, canales y públicos. El módulo se desarrolla a lo largo del Máster, en los dos semestres académicos. De esta forma, las clases se desarrollarán bajo el esquema de trabajo dentro de una redacción periodística -o una agencia de comunicación especializada- que obligará a los estudiantes a planificar el corto, el mediano y el largo plazo en la generación y la producción de contenidos, y a garantizar la gestión óptima de los mismos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Periodisme i Innovació en Continguts Digitals [4316493]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Periodisme i Innovació en Continguts Digitals [1392]Català
5 p, 111.9 KB

Anglès
5 p, 109.0 KB

Castellà
5 p, 109.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2021-07-09, darrera modificació el 2021-09-10   Favorit i Compartir