Xarxes socials impulsores del futbol femení?
Escrich Crespillo, Anna
Puig Lobato, Josep Maria, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Título variante: ¿Redes Sociales impulsoras del fútbol femenino?
Título variante: Social networks are promoting women's football?
Fecha: 2021
Descripción: 109 pag.
Resumen: Breu introducció a la història del futbol femení i la seva situació actual. La metodologia consisteix en dues parts: per una banda, s'ha realitzat una comparativa entre els comptes de les seccions masculines i femenines dins d'un marc temporal. Per l'altra banda, a part d'analitzar el contingut d'aquestes i el funcionament de les xarxes socials de les mateixes jugadores, també s'han realitzat entrevistes i enquestes per contrastar la informació obtinguda.
Resumen: Breve introducción a la historia del fútbol femenino y su situación actual. La metodología consiste en dos partes: por un lado, se ha realizado una comparativa entre las cuentas de las secciones masculinas y femeninas dentro de un marco temporal. Por otro lado, a parte de analizar el contenido de estas y del funcionamiento de las redes sociales de las mismas jugadoras, también se realizan entrevistas y encuestas para contrastar la informacón.
Resumen: Brief introduction to women's football history and its current situation. The methodology consists of two parts: on one hand, a comparison between men and women sections' accounts has been done within a period. On the other hand, apart from analysing their content and how the players' social media work, interviews and surveys have been carried out to contrast the information obtained.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Comunicació Audiovisual [2501928]
Plan de estudios: Grau en Comunicació Audiovisual [968]
Documento: Treball de recerca
Materia: Xarses socials en línia ; Història ; Futbol femení



109 p, 3.6 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultad de Ciencias de la Comunicación. TFG

 Registro creado el 2021-07-22, última modificación el 2022-10-22



   Favorit i Compartir