Prevalence of Salmonella in Free-Range Pigs : Risk Factors and Intestinal Microbiota Composition - Garrido, Victoria (Instituto de Agrobiotecnología. Animal Health Group) ; Migura-Garcia, Lourdes (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal) ; Gaitán, Inés (Instituto de Agrobiotecnología. Animal Health Group) ; Arrieta-Gisasola, Ainhoa (Universidad del País Vasco. Departamentode Inmunología, Microbiología y Parasitología) ; Martínez-Ballesteros, Ilargi (Universidad del País Vasco. Departamentode Inmunología, Microbiología y Parasitología) ; Fraile, Lorenzo (Universitat de Lleida. Departament de Ciència Animal) ; Grilló, María Jesús (Instituto de Agrobiotecnología. Animal Health Group)
 
Comentaris (0) | Ressenyes (0)
Enceteu un debat sobre qualsevol aspecte d'aquest document.

 Subscriure's to this discussion. You will then receive all new comments by email.

Afegeix un comentari


Un cop identificats, els usuaris autoritzats també hi poden adjuntar fitxers.
Vigileu: encara no heu definit el vostre àlies.
N/D s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.
          You can use some HTML tags: <a href>, <strong>, <blockquote>, <br />, <p>, <em>, <ul>, <li>, <b>, <i>