Study of poultry livers as a source of Campylobacter
Szumilas, Joanna
Cerdà-Cuéllar, Marta, dir.
Martín Castillo, Margarita, dir.
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Date: 2020
Description: 24 pag.
Abstract: Campylobacter is the most common bacterial cause of human gastroenteritis in the world. The largest contributor of human Campylobacter infection in developed countries is considered poultry and poultry products. The current European legislation regulates levels of Campylobacter only on the neck skin from broiler carcases at a slaughterhouse. However, foodborne campylobacteriosis has also been linked to undercooked chicken liver.
Note: TFM
Note: One Health
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Anglès
Studies: Zoonosi i Una Sola Salut (One Health) [4315915]
Study plan: Màster Universitari en Zoonosi i Una Sola Salut (One Health) [1460]
Document: Treball de fi de postgrau
Subject area: Veterinària
Subject: Aviram ; Carn ; Microbiologia ; Toxicologia alimentària



24 p, 372.4 KB

The record appears in these collections:
Research literature > Dissertations > Veterinary. MT

 Record created 2022-06-15, last modified 2023-11-03



   Favorit i Compartir