dir.
dir.
Data: |
2020 |
Descripció: |
24 pag. |
Resum: |
Campylobacter is the most common bacterial cause of human gastroenteritis in the world. The largest contributor of human Campylobacter infection in developed countries is considered poultry and poultry products. The current European legislation regulates levels of Campylobacter only on the neck skin from broiler carcases at a slaughterhouse. However, foodborne campylobacteriosis has also been linked to undercooked chicken liver. |
Nota: |
TFM |
Nota: |
One Health |
Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Llengua: |
Anglès |
Titulació: |
Zoonosi i Una Sola Salut (One Health) [4315915] |
Pla d'estudis: |
Màster Universitari en Zoonosi i Una Sola Salut (One Health) [1460] |
Document: |
Treball de fi de postgrau |
Àrea temàtica: |
Veterinària |
Matèria: |
Aviram ;
Carn ;
Microbiologia ;
Toxicologia alimentària |