Influence of dietary n-3 long-chain fatty acids on microbial diversity and composition of sows' feces, colostrum, milk, and suckling piglets' feces
-
Llauradó-Calero, Eudald (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal)
;
Climent, Eric (ADM Biopolis) ;
Chenoll, Empar (ADM Biopolis) ;
Ballester Devis, Maria (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal) ;
Badiola Sáiz, Ignacio (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal) ;
Lizardo, Rosil (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal) ;
Torrallardona, David (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal) ;
Esteve-Garcia, Enric (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal) ;
Tous, Núria (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal)