Evaluation of red wines antioxidant capacity by means of a voltammetric e-tongue with an optimized sensor array - Cetó Alsedà, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química) ; Apetrei, Constantin (Universitatea Dunărea de Jos. Departamentul de Chimie, Fizică și Mediu) ; Valle Zafra, Manuel del (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química) ; Rodríguez-Méndez, Maria Luz (Universidad de Valladolid. Departamento de Química Inorgánica)
 
Comentaris (0) | Ressenyes (0)
Enceteu un debat sobre qualsevol aspecte d'aquest document.

 Subscriure's to this discussion. You will then receive all new comments by email.

Afegeix un comentari


Un cop identificats, els usuaris autoritzats també hi poden adjuntar fitxers.
Vigileu: encara no heu definit el vostre àlies.
N/D s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.
          You can use some HTML tags: <a href>, <strong>, <blockquote>, <br />, <p>, <em>, <ul>, <li>, <b>, <i>