Estratègies Directives i de Comunicació en la Gestió Hotelera [103759]
Aguar Martínez, María José
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f)

Títol variant: Communication and Management Strategies in Hotel Management Hem invertit els dos elements perquè el nom sigui més llegible
Títol variant: Estrategias Directivas y de Comunicación en la Gestión Hotelera
Data: 2023-24
Resum: Al final de l'assignatura l'alumnat serà capaç de: Conèixer com funciona i s'estructura la informació en els mitjans de comunicació Identificar els seus punts forts i punts febles com a comunicador/a Aplicar la seva capacitat d'anàlisi, de reflexió i de síntesi Saber desenvolupar les tècniques d'argumentació i de persuasió en un discurs Conèixer, aplicar i desenvolupar els elements clau del treball en equip Aprendre a posar en pràctica l'empatia, l'escolta activa i l'asertivitat.
Resum: Through the contents of this subject, students will be able to: Understand how to order and structure information in different media. Identify their strong and weak points as communicators. Apply their ability to analyze, reflect and summarize. Develop lines of argument and persuasion in their speeches. Understand, apply and develop key elements in teamwork. Adopt a hands-on approach on empathy, active listening and assertiveness.
Resum: A final de la asignatura el alumnado será capaz de: Conocer cómo funciona y se estructura la información en los medios de comunicación Identificar sus puntos fuertes y puntos débiles como comunicador / a Aplicar su capacidad de análisis, de reflexión y de síntesis Saber desarrollar las técnicas de argumentación y persuasión en un discurso Conocer, aplicar y desarrollar los elementos clave del trabajo en equipo Aprender a poner en práctica la empatía, la escucha activa y la asertividad.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Direcció Hotelera [2502904]
Pla d'estudis: Grau en Direcció Hotelera [1214]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 108.8 KB

Anglès
5 p, 108.0 KB

Castellà
5 p, 108.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2023-07-14, darrera modificació el 2024-03-05



   Favorit i Compartir