visitant ::
identificació
Dipòsit Digital de Documents de la UAB
Cerca
Lliura
Ajuda
Personalitza
Les vostres alertes
Els vostres cistells
Les vostres cerques
Servei de Biblioteques
Sobre el DDD
Català
English
Español
Pàgina inicial
>
Articles
>
Articles publicats
>
Rheological and structural characterisation of whey protein acid gels co-structured with chia (Salvia hispanica L.) or flax seed (Linum usitatissimum L.) mucilage
>
Comentaris
Informació:
Discussió (0)
Estadístiques d'ús
Rheological and structural characterisation of whey protein acid gels co-structured with chia (Salvia hispanica L.) or flax seed (Linum usitatissimum L.) mucilage
-
Soukoulis, Christos
(Luxembourg Institute of Science and Technology. Environmental Research and Innovation)
;
Cambier, Sébastien
(Luxembourg Institute of Science and Technology. Environmental Research and Innovation) ;
Serchi, Tommaso
(Luxembourg Institute of Science and Technology. Environmental Research and Innovation) ;
Tsevdou, Maria
(National Technical University of Athens) ;
Gaiani, Claire
(Université de Lorraine) ;
Ferrer, Pau
(Luxembourg Institute of Science and Technology. Environmental Research and Innovation) ;
Taoukis, Petros S.
(National Technical University of Athens) ;
Hoffmann, Lucien
(Luxembourg Institute of Science and Technology. Environmental Research and Innovation)
Comentaris (0)
|
Ressenyes
(0)
Enceteu un debat sobre qualsevol aspecte d'aquest document.
Subscriure's
to this discussion. You will then receive all new comments by email.
Afegeix un comentari
Un cop identificats, els usuaris autoritzats també hi poden adjuntar fitxers.
Vigileu: encara no heu
definit el vostre àlies
.
N/D
s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.
You can use some HTML tags: <a href>, <strong>, <blockquote>, <br />, <p>, <em>, <ul>, <li>, <b>, <i>
Envieu-me un email quan es publiqui un nou comentari
Registres semblants