Experiència, Recerca i Transformació: Espais de Creació i Cossos en Moviment [45012]
Nieva, Carolina
Empain, Joanna Genevieve
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Títol variant: Experience, Research and Change: Spaces for Creation and Bodies in Movement
Títol variant: Experiencia, Investigación y Transformación: Espacios de Creación y Cuerpos en Movimiento
Data: 2023-24
Resum: En aquest mòdul estudiarem, des de l'àmbit transversal de l'espai, l'educació a través de les arts visuals i performatives, l'educació corporal i la psicomotricitat, partint d'una mirada des de la recerca i la innovació. Tenint en compte la creativitat i el desenvolupament de la persona, el seu cos i moviment, ens aproximarem al context social, polític, cultural i educatiu actual per analitzar/construir/transformar nous espais de convivència i d'aprenentatge. Realitzarem un treball de reflexió, observació i anàlisi crític sobre els canvis que s'estan produint en la comprensió, la mobilitat i les conductes d'habitar i crear espais educatius.
Resum: In this module we will study, from the transversal field of space, education through the visual and performing arts, body education and psychomotricity, starting from a look from research and innovation. Taking into account the creativity and development of the person, their body and movement, we will approach the current social, political, cultural and educational context to analyze/build/transform new spaces for coexistence and learning. We will carry out a work of reflection, observation and critical analysis on the changes that are taking place in the understanding, mobility and behaviors of inhabiting and creating educational spaces.
Resum: En este módulo estudiaremos, desde el ámbito transversal del espacio, la educación a través de las artes visuales y performa Teniendo en cuenta la creatividad y el desarrollo de la persona, su cuerpo y movimiento, nos aproximaremos al contexto socia Realizaremos un trabajo de reflexión, observación y análisis crítico sobre los cambios que se están produciendo en la compre 1.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Recerca en Educació [4313815]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Recerca en Educació [1548]
Document: Objecte d'aprenentatgeCatalà
5 p, 106.1 KB

Anglès
6 p, 106.6 KB

Castellà
5 p, 105.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2023-07-28, darrera modificació el 2023-11-21   Favorit i Compartir