Com la genòmica pot ajudar en la problemàtica del «gust de suro» del vi
Caparros Ruíz, David (Centre de Recerca en Agrigenòmica)

Título variante: Cómo la genómica puede ayudar en la problemática del «sabor a corcho» del vino
Fecha: 2024
Resumen: El grup d'investigació del Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG) liderat pel professor David Caparrós-Ruiz ha participat en el projecte Cork2Wine, un projecte coordinat per l'empresa surera Francisco Oller SA que busca trobar solucions a la problemàtica del «gust de suro» del vi.
Resumen: El grupo de investigación del Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG) liderado por el profesor David Caparrós-Ruiz, ha participado en el proyecto Cork2Wine, coordinado por la empresa del sector del corcho Francisco Oller, que busca encontrar soluciones a la problemática del «sabor a corcho» del vino.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català i Castellà
Documento: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicado en: UAB divulga, Gener 2024, ISSN 2014-6388



Català
3 p, 551.0 KB

Español
3 p, 583.5 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Documentos de los grupos de investigación de la UAB > Centros y grupos de investigación (producción científica) > Ciencias > CRAG (Centro de Investigación en Agrigenómica)
Artículos > Artículos publicados > UAB Divulga
Artículos > Artículos de divulgación

 Registro creado el 2024-02-12, última modificación el 2024-05-31



   Favorit i Compartir