visitante ::
identificación
|
|||||||||||||||
Buscar | Enviar | Ayuda | Servicio de Bibliotecas | Sobre el DDD | Català English Español |
Página principal > Artículos > Artículos publicados > Com la genòmica pot ajudar en la problemàtica del «gust de suro» del vi |
Título variante: | Cómo la genómica puede ayudar en la problemática del «sabor a corcho» del vino |
Fecha: | 2024 |
Resumen: | El grup d'investigació del Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG) liderat pel professor David Caparrós-Ruiz ha participat en el projecte Cork2Wine, un projecte coordinat per l'empresa surera Francisco Oller SA que busca trobar solucions a la problemàtica del «gust de suro» del vi. |
Resumen: | El grupo de investigación del Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG) liderado por el profesor David Caparrós-Ruiz, ha participado en el proyecto Cork2Wine, coordinado por la empresa del sector del corcho Francisco Oller, que busca encontrar soluciones a la problemática del «sabor a corcho» del vino. |
Derechos: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Lengua: | Català i Castellà |
Documento: | Article ; divulgació ; Versió publicada |
Publicado en: | UAB divulga, Gener 2024, ISSN 2014-6388 |
Català 3 p, 551.0 KB |
Español 3 p, 583.5 KB |